- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- iPhone topik
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
válasz
Yutani
üzenetére
Tudomásom szerint mindig is elérhetők voltak a Google cloudban (Google adatközpontokban) nvidia PRO kártyák. Nem tudom, most hogy kell őket hívni, régen teslák voltak.
A stadia egyik lába szerintem csupán az, hogy a rendelkezésre álló hardver monetizálása valamiképp. A pro szegmensben a CUDA miatt nyilván mindenki az nvidiát keresi.
Tehát szerintem azért nvidia, mert már úgy benne van a gépekben.Egyébiránt nem tartom elképzelhetetlennek, hogy NV gépek kerülnek a Google-höz. Mármint armos.
És akkor egy csapással még van oldva a bérelhető arm és cuda is.A másfajta feladat gyanánt pedig AI játékosok tréningjét tudnám elképzelni. A Stadia lehet a játékok metaverzuma, amit már felkészült NPC-kel töltenek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Steam topic
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- Csípőből tolja Helix a konyhai melót
- Adobe Lightroom topic
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Autós topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Gyúrósok ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Dell ALienware AW3225QF 32" 4K QD-OLED Gaming Monitor 27% áfás - 3 ÓRA ÜZEMIDŐ!!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3060 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest