- A nap színe: a vörös
- Elmentünk fotózni a Xiaomi 17 Ultrával
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nem vagyok benne biztos, hogy ezekkel az ARM CPU kal és az Apple által biztosított ökoszisztémával konkurálva tudna hasonlót hozni jelenleg ugyan ezzel a fogyasztással Windows alapon hibrid technológia nélkül. Persze nem vagyok szakértő , lehet igazad van,de workstation laposnál megnézi az user hogy mennyi idő alatt renderel valamit az M1 pro majd a Win 10 / Amd / Intel aztán az üzemidőt majd az árat és dönt.
Én nagyon remélem hogy ebbe mennek, egy ARM M1 lapos 15 órát elkaristol normal/ általános munka használat mellett( Excel, Word, emailek kis szövegszerkesztés+ néhány videó megnézése) és az erő sem fog már hiányozni.persze ez fordítva is igaz lehet, majd kíváncsi leszek az Intelre mit hoz erre mert szerintük tized annyi tranyóval 100% kal gyorsabbak lesznek az Alder lake P vel szóval könnyen lehet jó verseny ebből

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Gyári DELL, HP, LENOVO,Asus,Fujitsu laptop töltők, 27% ÁFA
- 196 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Lenovo Thinkcentre M700 MINI PC, i5-6400T,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest