Hirdetés
- Drasztikus változást mutat a Sony mobilja az első képeken
- Hatalmas telepet és fizikai ventilátort kaptak az új Oppo-k
- Tizenegyes! A VAR helyett a CAD buktatta le a Google profi játékosát
- Gyorsabb processzort igen, memóriát alig kapott a Xiaomi új HD tévéokosítója
- Ennyit szűkít az X300 Ultra a telepen Európában
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Drasztikus változást mutat a Sony mobilja az első képeken
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Netfone
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hugo chávez
aktív tag
De benne voltam.
Viszont az AMD (vagy bármilyen más) fanboyok egymás spanolásáról szóló kommentjeit nem szoktam hosszútávon megjegyezni, mivel abszolute irrelevánsak, hivatalos anyagból (de még Abutól sem) meg nem emlékszek hasonló ígéretekre. Ezért szerettem volna, hogy, ha te emlékszel, akkor belinkelsz pár ilyet.(#4156) Egon:
"Az is érdekes, hogy a Mantle támogatottságára (pontosabban inkább annak hiányára) az a válasz AMD-oldalról, hogy több évig tart 1-1 AAA kategóriás játék elkészítése. Ellenben ha a Vulkan vagy DX12 API-ról esik szó, akkor máris hónapokon belül megjelenő játéközönt vizionálnak egyesek...
"Hmm. Nyilván a kiadók, fejlesztők többsége nem fárasztotta magát, hogy egy olyan API-ra (Mantle) dolgozzon, amit az eladott GPU-k hány százaléka is támogat? Vulkanra/DX12-re már csak azért is több játék várható azonos idő alatt, mint Mantle-re, mert mindkét API hardverfüggetlen, vagyis támogatják az AMD és az NV GPU-k is.
"Mivel a DX 11 is megmarad a Windows 10-ben, nem nehéz megjósolni, hogy a játékok zöme mit támogat majd...
"Az olyan konzolportok, amik konzolon alacsony szintű API-ra íródtak/íródnak (GNM, DirectX11.x/DirectX12), azok PC-n mind támogatni fogják a Vulkant és/vagy a DX12-t és valószínűleg kizárólag csak ezeket, DX11-et pedig már nem, azon egyszerű okból kifolyólag, mert jóval könnyebb ezekre megírni PC-n, mint DX11-re. A többi játéknál meg a kiadón/fejlesztőn múlik, hogy egyelőre marad-e DX11-en, vagy nem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Építő/felújító topik
- Videó stream letöltése
- Alamuszi AI: növekszik az utasításoknak ellenszegülő modellek száma
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple MacBook
- Háztartási gépek
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4584
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B250 i5 7500 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1060 6GB FSP CMT240 Chieftec 400W
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Viszont az AMD (vagy bármilyen más) fanboyok egymás spanolásáról szóló kommentjeit nem szoktam hosszútávon megjegyezni, mivel abszolute irrelevánsak, hivatalos anyagból (de még Abutól sem) meg nem emlékszek hasonló ígéretekre. Ezért szerettem volna, hogy, ha te emlékszel, akkor belinkelsz pár ilyet.
"
"