- Oppo a Vivónak: hagyd otthon a telekonvertert!
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szerintem a friss játékokra a 3.5GHz-es órajel és ez az integrált GPU nem ad majd elég teljesitményt (főleg nem az árához képest megfelelőt). Képes lesz majd gyorsabb órajelekre, és Raytracing árnyékokat és megfelelő szintű élsimitást nyújtani? Amig a friss játékok akár a GTX 1080 erőforrásait egyben elnyelik, addig egy ilyen megoldás alacsony 65W-os TDP-re korlátozva nem játékra van...
Majd idővel lehet hardver közeli API-ra optimalizálni, de nekem a hardver nyers teljesitménye számit a játékokban. Ez megint az AMD VEGA videókártyákra emlékeztet... Ha alúlfeszelik és nincsen túlhajtva, akkor a TDP és a hőtermelése normál szinten marad, de ezért igy a teljesitménye sok mindenre nem elég. Szerintem a játékfejlesztőknek ehez szintén lépéseket kell majd tenni, hogy az alacsonyabb órajelen és fogyasztáson használt egyre több magnak a teljesitménye a játékokban jobban érvényesüljőn. Egyszer majd a több mag együttes teljesitménye fog érvényesülni, de addig még néhány évet várni kell... 
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5410 - 14", Core i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eladó új állapotban levő Realme 8 Pro 8/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- 27% - Erazer P20 GAMER PC! i7-14700F / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Majd idővel lehet hardver közeli API-ra optimalizálni, de nekem a hardver nyers teljesitménye számit a játékokban. Ez megint az AMD VEGA videókártyákra emlékeztet... Ha alúlfeszelik és nincsen túlhajtva, akkor a TDP és a hőtermelése normál szinten marad, de ezért igy a teljesitménye sok mindenre nem elég. Szerintem a játékfejlesztőknek ehez szintén lépéseket kell majd tenni, hogy az alacsonyabb órajelen és fogyasztáson használt egyre több magnak a teljesitménye a játékokban jobban érvényesüljőn. Egyszer majd a több mag együttes teljesitménye fog érvényesülni, de addig még néhány évet várni kell...