Hirdetés
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple Watch
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT - kimerülés, nem lemerülés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asbee
veterán
Én a fogyasztással ténylegesen sosem foglalkozom, nem is szoktam felhozni. Hő formájában viszont nem mindegy. A hőmérséklet csak egy példa volt. A Palit 980 is elmegy gyárilag 75 fokig, de olyan halk hogy leszabályzott házventi mellett meg sem nyikkan. Annál halkabb 290X-et nem mondasz abban biztos vagyok, max ami vizezett.
Te már a memória botrány előtt sem próbáltad volna ki, de nem mindig elméletek útján kell menni. Nálam az ilyen tegyünk ventit a vga felé dolgok amik köszönöm de nem.
Rengeteg embert találni a neten aki 290 ről és X-ről váltott 970-re és oda vissza van, ellenkezője viszont töredék. Aki cserélni akar memória miatt is bajban van mert nincs alternatíva.
Mivel pofozzák fel, alacsonyabb fesz + kis órajel? Ennyit tudok elképzelni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Gyúrósok ide!
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Milyen videókártyát?
- Spórolós topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Telekom mobilszolgáltatások
- Metal topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest