Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
füles_
őstag
válasz
huskydog17
üzenetére
A Gigabyte elég nevetségesen regált arra a kérdésre, hogy miért nem kapta meg az RX 580 Gaming Box az Aorus jelzést.
ComputerBase asked Gigabyte why the model with Radeon RX 580 is the only in the series which does not come with the "Aorus" gaming branding. The manufacturer states that the product is not gamer focused. This however is inconsistent with the product page, whose headings are "Turn Your Ultrabook to Gaming Platform" and "Upgrade the Game Experience".
forrásNem gaming fókuszú, mikor a nevében is szerepel, hogy Gaming Box. Erre csak annyit mondok, hogy lol.

Innentől kezdve én ha tudom kerülöm a GPP tagjainak termékeit minden fronton az NV-val együtt, nem vagyok hajlandó olyan cégeket támogatni, akik a vásárlóik ellen vannak.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Napelem
- Autós topik
- reMarkable - paper tablet
- Végre tisztázta az NVIDIA vezére, hogy hova készül még a sokat pletykált N1 SoC
- Suzuki topik
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Futás, futópályák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LEGO klub
- További aktív témák...
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H110M i5 6600K 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus 400W
- ELADNÁD IPHONE KÉSZŰLÉKED? ADD EL A MOBILESHARKNAK GYORSAN ÉS BIZTONSÁGOSAN!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest