Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crytek
nagyúr
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Én vagyok eltévedve? Barlangban élsz ember. Olvasod is a netet vagy csak kommentelgetsz faszságokat?
Bármi jelenik meg pc-re mi az első? Csutkára nem az hogy defasza de jó hanem hogyan fut... Ott a Batman konzolon év játéka lett. PC-s miről ismered meg? Visszavonták fujjolták gány munka volt... Pedig egy kurva jó játék a mai napig...De kit érdekel az már? Senkit már a kiadó se tudja hány fillérért adja el annyi érdektelen lett pc-n a balhé után. És most nem kezdem el felsorolni ..Csak hogy frisset is mondjak. Forza M 7 megvan? Kb év autós játéka pc mitől hangos? Megint elkurták és nem úgy fut ahogy kéne... És egy játékot mi határoz meg.. na mi? Az első pár napos visszajelzések. Az hogy évek múlva hónapok múlva milyen patcheket kap már késő..
Nem mellesleg ott a steam review hülyeség... 80+ %-a csak arról szól mindnek hogy fut hogy nem fut
UI: Nem velem kell egyetérteni. Szimplán leírtam mi az igazság mi zajlik a világban ott a bizonyíték a steam-en neten mindenféle gamer fórumokban.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Nintendo Switch 2 // Számla + Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest