- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
do3om
addikt
válasz
üzenetére
Itt leírhatsz ilyet de a vega topikból félévre tiltottak mert a elhangzott tőlem hogy a gyártok nem igen ugranak a vegara. Nagyon komoly cenzúra folyik, már felháborító
a hsz persze törlődött pedig szívesen beraktam volna hogy mire járt a szankció. Ha nem jön a hónap végéig semmi gyártói bejelentés vajon az elvakult moderátor visszahozza a törölt hsz-em, és visszavonja a kitiltást? Simán elvárnám a bocsánatkérést akár ott nyilvánosan!
Ráadásul ismert nagyot mondónak válaszoltam akinél már megjelenés pillanatában kijött 3-4 gyártó a csúcs termékével a gyártóknál. Emlékszem az egyik a devil ami egyből kijött de persze ilyet kamuzni megengedett.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
a hsz persze törlődött pedig szívesen beraktam volna hogy mire járt a szankció. Ha nem jön a hónap végéig semmi gyártói bejelentés vajon az elvakult moderátor visszahozza a törölt hsz-em, és visszavonja a kitiltást? Simán elvárnám a bocsánatkérést akár ott nyilvánosan!