Hirdetés
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei P60 Pro - kamera(telefon)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatta a MediaTek a Dimensity 9500s és 8500 chipeket
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
Senki sem vitatta eddig se, hogy gyorsabb a GTX 980!

"Az egész úgy indult a buta maxwell mire képes. Olvass át mindent még egyszer.
"Pontosan, de mivel nem egyszereplős teszt volt 980ra, ottvan a mihez képest kérdése is, szemlátomást üzembe is lépett.
Én csak az alábbi kijelentésekre értettem a hordalék jelzőt:"Azt szerintem elkönyvelhetjük, hogy a Mantle 1000%, hogy elveszti a létjogosultságát, úgyhogy ennyit a AMD nagy jövő képéről. Nálam ez a Mantle térítés verte ki a biztosítékot, akkor kezdett egyre ellenszenvesebb lenni az AMD. Up to 45% Faster......LOL"
Na látod itt például már működött a mihez képest, daveoff máris levonta a számára legkézenfekvőbb következtetést a Mantle kapcsán.
Nem nézegetnénk most béta*béta DX12 teszteket, ha nem jött volna (még mindig nincs egy éve..
) a Mantle, daveoffnak speciel egyenesen ellenszenves az AMD, mert a Mantléval "kikényszerített" DX12 alatt gyorsabb lesz a 980asa, ezúton is gratulálok!

Itt a következő:
"Ja DX12 alatt,de nem DX11 vagy mantle alatt... szóval ennél a dx12 csak jobb lehet... a másik kettő már aligha..."
Aligha, ugyan már 280X-el is gyorsabb kiforrott driverrel/oprendszerrel, node na..
Megvan a lehetősége annak hogy tévedek, de szerintem TTomax itt a 290X mantle eredményeit nézte, nem a 260X-ét..
Szintén a kolléga tollából:
"És mindenki h@lyének nézett... nyugi,ez is meg lesz magyarázva hogy nem is optimalizálták a drivert erre a tesztre dxx11ben hiszen ott a mantle... igaz ott is kaptak egy fülest,de az már biztos azért mert bugos.
"Ittis megvan a lehetősége annak, hogy tévedek és a fülest valójában egy jó tippre/ötletre értette!!

Megint csak a Mantle kapcsán.., szerintem itt sem a 260X eredménye kapta a figyelme fókuszát..
Ezért bátorkodtam mérni egyet Mantléval a 3éves Tahitin és kijött a béta extravaganza létjogosultsága.., esetlegesen megfűszerezve azzal amit Abu is megemlített a nekem szánt válaszában.
Abban tökéletesen egyetértünk, hogy szemlátomást a Maxwell ebben a béta extravaganzában szépen teljesít DX12 alatt IS!

Remélem most már érted amit mondani szeretnék/szerettem volna..

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- OLED monitor topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- Gyúrósok ide!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Gitáros topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 4
- További aktív témák...
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB ASUS A31 PLUS ARGB 750W
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

"
Nem nézegetnénk most béta*béta DX12 teszteket, ha nem jött volna (még mindig nincs egy éve.. 

"