Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Bluetooth-headsetekről általában
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nem lesz új Nothing zászlóshajó
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Hiába jössz ezekkel, a 7970-el remekül elvolt, míg utána a 2GB-s 770-et úgy dobta ki a gépéből 1-2 hét után, hogy kevés a 2GB, hogy csak porzott. Gondolod, nem vette észre, hogy mennyivel nem rosszabb?
Mellesleg inkább Nv párti az illető. 
Most belinkelted a békás kártyát, amit mellesleg 2013-ban megvenni sem lehetett, a 130-es ár ugyanis végig piros vonal, nem volt készleten. 2012.10.28.-án még 154 000 forint volt, és egy hónapra rá már nem is lehetett kapni, ez csak valami készletsöprő villámakció volt, semmi több. Én olyan kártyákat linkeltem direkt, amiket kapni is lehetett, nemcsak egy bennragadt ár volt megvásárolható termék nélkül.
Én úgy gondolom, hoztam linkeket, érveket eleget, arról nem tehetek, ha nem vagy hajlandó elfogadni őket.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Limitált darabszám! Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus Evolveo 450W
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mellesleg inkább Nv párti az illető.