Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- One mobilszolgáltatások
- Két népszerű Sennheiser kapott USB-C csatlakozást
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
daneeeeee
üzenetére
Szerintem elég egyértelműen odaírta, hogy 3 és 4GB-os kártyákkal nem tapasztalta. Innentől mindegy szerintem, béta volt-e vagy sem. Másfelől a 4850-el is ugyanez a memóriaelfogyásos jelenség állt fenn, mikor a full végleges, hónapok óta végleges formában megjelent Crysis-el toltam rajta.
A frametime mérés elvileg jó amúgy, gyakorlatban nem mindig mutatja, mi a pálya. Amúgy a linkelt teszt videóját most nézem, ugyan csak az első 20 másodpercet, de remekül látszik, hogy az ÖSSZES kártya FPS-e be-beesik pillanatokra, egyedül a 280 nem. [link] Pont erről beszéltem, no comment. Az FPS-eken meg nem látszik szinte semmi.
Én BF4-et csak a 290-esen játszottam, szóval saját tapasztalatom nincs, és aki próbálta 7970-el, 2GB-os 770-el, és 290-el, ő nem publikálta a tapasztalatait itt PH-n, csak priviben beszéltünk. Gondolom, marhára nem hiányzott neki az ellenszél, hogy "FHD-re 2GB elég mindenre".
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- BorosPoH!ár
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- S.T.A.L.K.E.R - Lost Alpha
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Arc Raiders
- Nem spórolt a PCI Express sínekkel a Maxsun alaplapszörnye
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Vicces képek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)