Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
TTomax
üzenetére
Miért vagyok csöndbe ? Én voltam a első aki kiírta a shader meg memória mennyiséget róla.
Jelen helyzet szerint helytálló amit fél éve állítok, a Vega meg fogja enni az 1080-at hamm hamm
Mély (ry)Zen bölcsességgel előre beláttam :
csak hogy ha tényleg 499 Dollárra leviszik az 1080-at akkor ez édes kevés ! Mivel a HBM2 meg az interposer egy jóval költségesebb technológiai móka árban nem tud költséget csökkenteni Amd.
Ezért mindenképp meg kell verni az 1080-at hogy árban adhassa a kártyáit.
Itt inkább az a kérdés mit tud kezdeni az 1080 TI ár/teljesítmény értékével.
Mivel ez a + 35% az 1080 teljesítményéhez egy PR rendezvényen hangzott el ezért ennek megfelelően illik kezelni a pártalan tesztek megérkezéséig.
Azért magyar árban 280 ezer körül számítsatok ám nem piskóta ez így sem..
Személy szerint én örülök neki hogy ilyen erős a TI de a DX 12 nek még jobban amit hozott..
Igaz hogy azóta a Bethesdával AMD már vulkánon fog nagy címekben játszani.Kérlek értsd meg hogy most nem ér rá az AMD most mással van elfoglalva, majd jövünk hozzátok is nyugi !!!

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Asus Zenbook 14 Laptop UX3402Z i7
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest