- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Maradt 46 mm a Xiaomi Watch S5, de nőtt a kijelző
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Honor 200 Pro - mobilportré
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcs
veterán
Érdekes ez a topik.

Én múlt héten vettem egy sokak által agyonfikázott GeForce GT 640et 2 gigás, DDR3as változatban. Nekem eddig a teljesítménye hatalmas nagy pozitív csalódás, mert jóval többet hozott ki az NVidia ebből a kártyából a mai szemmel nézve már alaposan megnyírbált sávszélességgel, mint gondoltam volna vásárlás előtt.
Tudom, hogy vehettem volna azonos áron GDDR5el szerelt Radeont, de eddigi tapasztalataimból kiindulva teljesen kiábrándultam a Catalyst driverekből. Akárhányszor volt Radeonom, mindig felbosszantott valami Catalyst nyűg. A hardveres videogyorsítás hol működött, hol nem, a régebbi játékokra való optimalizáltság néhol gyászos volt, és a HDMI-vel is adódtak már gondjaim, ugyanis a nappaliban lévő Samsung tv képét képtelen volt teljesen kitölteni 1920x1080ban, ami a tv natív felbontása. Elismerem, hogy alapvetően remek felépítésű hardvert gyárt az ATi/AMD, de a drivereivel nálam sose sikerült teljesen bevágódnia.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- GIGABYTE RX 6800 16GB GDDR6 GAMING OC - Eladó!
- GIGABYTE RTX 5060 8GB GDDR7 GAMING OC - Gari 2027.06.26. -ig - Eladó!
- Sapphire RX 580 8GB Nitro+ videókártya - tesztelt
- AMD Radeon RX 6900 XT ASRock Phantom Gaming D 16GB OC videókártya
- Leghalkabb és legerősebb! EVGA RTX 3080 Ti FTW3 Ultra 12 GB GDDR6X Videokártya eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest