Hirdetés
- Find X9s néven készülhet az Oppo új kompakt zászlóshajója
- iPhone topik
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Nagyot léphet előre az Oppo Find X10 kameraképességek tekintetében
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcs
veterán
Érdekes ez a topik.

Én múlt héten vettem egy sokak által agyonfikázott GeForce GT 640et 2 gigás, DDR3as változatban. Nekem eddig a teljesítménye hatalmas nagy pozitív csalódás, mert jóval többet hozott ki az NVidia ebből a kártyából a mai szemmel nézve már alaposan megnyírbált sávszélességgel, mint gondoltam volna vásárlás előtt.
Tudom, hogy vehettem volna azonos áron GDDR5el szerelt Radeont, de eddigi tapasztalataimból kiindulva teljesen kiábrándultam a Catalyst driverekből. Akárhányszor volt Radeonom, mindig felbosszantott valami Catalyst nyűg. A hardveres videogyorsítás hol működött, hol nem, a régebbi játékokra való optimalizáltság néhol gyászos volt, és a HDMI-vel is adódtak már gondjaim, ugyanis a nappaliban lévő Samsung tv képét képtelen volt teljesen kitölteni 1920x1080ban, ami a tv natív felbontása. Elismerem, hogy alapvetően remek felépítésű hardvert gyárt az ATi/AMD, de a drivereivel nálam sose sikerült teljesen bevágódnia.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Energiaital topic
- Napelem
- Find X9s néven készülhet az Oppo új kompakt zászlóshajója
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- OLED monitor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Bittorrent topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch 7 40mm, 1 Év Garanciával
- 211 - Lenovo Legion 5 (15ITH6H) - Intel Core i7-11800H, RTX 3060
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest