Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Petykemano

    veterán

    válasz rocket #15914 üzenetére

    Minek örömködnek a részvényesek? Előre isznak?
    - Az biztos, hogy a Polaris jobb eresztés lesz, mint a 300+Fury, és az is igaz, hogy utóbbi széria azért kezdi behozni lemaradását a tesztekben, azt még nem tudni, hogy a Polaris hogy fog helytállni a Pascallal szemben.
    - Az is biztos, hogy a Bristol Ridge nem fogja növelni a mainstream kategóriában a versenyképességet, mert nem fog kimagasló teljesítményt nyújtani, nem nagy dobás. Sejthető, hogy a mobil pc szegmensben decens teljesítményt fog biztosítani, de csak reménykedhetünk, hogy nem lesz ugyanúgy a "körülmények" áldozata, mint az amúgy ígéretes, de megkésett Carrizo.
    - Szerintem az utolsó negyedéves AMD eredményének csökkenése és a hamarosan érkező új MS és s Sony konzolok között lehet összefüggés. S ugyanígy érkezhet bevétel a három új konzol piacra kerüléséből, de ez szerintem önmagában csak az életben maradásra elég. Akkor jelenthet segítséget, ha a más által megfizetett tudást, designt, IP-t saját termékekben / külön termékekként ezúttal is fel tud használni.
    - Kína, India, persze mndenki ezekre a piacokra igyekszik betörni, meg a HPC-k piacára. Bár kétségtelen, hogy az AMD számára jó hírek, hogy sikerül ide-oda bejutnia, itt-ott szerződéseket lekötni.
    De én összességében akkor is egy picit előre örvendésnek látom.

    Találgatunk, aztán majd úgyis kiderül..

Új hozzászólás Aktív témák