- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bile Demon
őstag
Nvidia update-nek hagytam, hogy csináljon mindent, ahogy akar. Leszedte a drivert, csak ellenőrzi magát kitömörítéskor, de nem jelzett hibát.
Nem uninstalláltam a régi drivert - az install úgyis azzal kezdi, hogy leszedi. Ez meg is történt.Nekem angol win7 SP1 x64 rendszer van és ennek megfelelően a 170MB-s csak angol drivert szedte le. Kitömörítette elindult ellenőrozte a "kompatibilitást" nem mondott semmi problémát, csak a végén az összegézésben írta, hogy "graphics driver install failed".
Kézileg uninstalláltam minden nvidia cuccot. Standard VGA adapter látszott az eszközkezelőben. De azt is próbáltam, hogy kitöröltem és csak kérdőjeles volt.Leszedtem kézileg a nemzetközi drivert (220MB) és ugyanúgy viselkedett.
Elindítottam a régebbi drivert, amit 8 napja sikeresen feltettem, még ott volt a gépen a telepítője és az is ugyanazzal a hibaüzenettel ért véget.u.i.:
nekem is tökéletesen működik a kártya, installálás előtt is működött, nem tudom mire vélni a dolgot. friss a rendszer, nincs teleszemetelve, csak a legfontosabbak SEMMI vga tuningoló izémizé osd fraps akármik, csak 1 játék van fent, és a 2 nvidia driver volt előtte, ami gond nélkül felment.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Háztartási gépek
- Google Pixel topik
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Autós topik
- Kingdom Come: Deliverance 2 fordító: "Kirúgtak, és AI-val pótolnak”
- XPEnology
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- KERESEK Magyar GARIS VGA-t: 7900XTX NITRO+ / 7900GRE Pulse / 5070 Ventus 3X/ 4070Ti SUPER 2x Ventus
- GIGABYTE RTX 5070 12GB GDDR7 WINDFORCE OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ASUS RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 DUAL OC Eladó!
- PALIT RTX 2060 SUPER 8GB GDDR6 DUAL Eladó!
- PowerColor RX 6600 8GB GDDR6 FIGHTER - Új, 1 év garancia - Eladó!
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- 0perces DDR5 5600 vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RTX 5070 / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest