Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android szakmai topik
- Szép órával jubilál a Huawei Watch
- VoLTE/VoWiFi
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bile Demon
őstag
Nvidia update-nek hagytam, hogy csináljon mindent, ahogy akar. Leszedte a drivert, csak ellenőrzi magát kitömörítéskor, de nem jelzett hibát.
Nem uninstalláltam a régi drivert - az install úgyis azzal kezdi, hogy leszedi. Ez meg is történt.Nekem angol win7 SP1 x64 rendszer van és ennek megfelelően a 170MB-s csak angol drivert szedte le. Kitömörítette elindult ellenőrozte a "kompatibilitást" nem mondott semmi problémát, csak a végén az összegézésben írta, hogy "graphics driver install failed".
Kézileg uninstalláltam minden nvidia cuccot. Standard VGA adapter látszott az eszközkezelőben. De azt is próbáltam, hogy kitöröltem és csak kérdőjeles volt.Leszedtem kézileg a nemzetközi drivert (220MB) és ugyanúgy viselkedett.
Elindítottam a régebbi drivert, amit 8 napja sikeresen feltettem, még ott volt a gépen a telepítője és az is ugyanazzal a hibaüzenettel ért véget.u.i.:
nekem is tökéletesen működik a kártya, installálás előtt is működött, nem tudom mire vélni a dolgot. friss a rendszer, nincs teleszemetelve, csak a legfontosabbak SEMMI vga tuningoló izémizé osd fraps akármik, csak 1 játék van fent, és a 2 nvidia driver volt előtte, ami gond nélkül felment.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 8GB DDR4 zsanér törött LAPTOP 2
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest