Hirdetés
- Fontos frissítés érkezik a OnePlus 13-ra
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Yettel topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bile Demon
őstag
Nvidia update-nek hagytam, hogy csináljon mindent, ahogy akar. Leszedte a drivert, csak ellenőrzi magát kitömörítéskor, de nem jelzett hibát.
Nem uninstalláltam a régi drivert - az install úgyis azzal kezdi, hogy leszedi. Ez meg is történt.Nekem angol win7 SP1 x64 rendszer van és ennek megfelelően a 170MB-s csak angol drivert szedte le. Kitömörítette elindult ellenőrozte a "kompatibilitást" nem mondott semmi problémát, csak a végén az összegézésben írta, hogy "graphics driver install failed".
Kézileg uninstalláltam minden nvidia cuccot. Standard VGA adapter látszott az eszközkezelőben. De azt is próbáltam, hogy kitöröltem és csak kérdőjeles volt.Leszedtem kézileg a nemzetközi drivert (220MB) és ugyanúgy viselkedett.
Elindítottam a régebbi drivert, amit 8 napja sikeresen feltettem, még ott volt a gépen a telepítője és az is ugyanazzal a hibaüzenettel ért véget.u.i.:
nekem is tökéletesen működik a kártya, installálás előtt is működött, nem tudom mire vélni a dolgot. friss a rendszer, nincs teleszemetelve, csak a legfontosabbak SEMMI vga tuningoló izémizé osd fraps akármik, csak 1 játék van fent, és a 2 nvidia driver volt előtte, ami gond nélkül felment.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Bestbuy játékok
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Építő/felújító topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fontos frissítés érkezik a OnePlus 13-ra
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Elektromos autók - motorok
- Láncfűrész topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10875H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T2000 W11
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs