- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
Új hozzászólás Aktív témák
-
norb55
őstag
válasz
Shokkolo
üzenetére
Mint emlitettem. egy kártyás rendszernél. GTX 780 és 290 között az égvilágon alig van különbség .
Nem tökmindegy hogy 38FPS vagy 39FPS? Azon nincs mit hasonlítani .
Azért választ valaki AMD-t mert a "MANTLE" Eszméletlen előrelépés lesz.
Minden más háttérbe szorúl, tuningolhatóság, hagosság.... csak a mantle. Akkor kérdem én ki visel szemellenzőt?Mellesleg nem Nvidia fanatikus vagyok, mert ha az lennék már rég 780TI SLI lenne a gépembe, csak nézem Nvidia oldalon melyik a jó választás . Az máskérdés hogy nem veszek AMD-t, mert a DX 10.1 és a mantle meg pár hasonló szakmai szologenduma nemhat meg.
Malibutomi Vedd meg a párját. és utána mond azt a 75fokot

Nekem 1 kártyával 65fok. kettővel 82fok. Kíváncsi lennék 290X CF kombora custom hütéssel. és persze víz nélkül, mert a víz más téma .
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nintendo Switch
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Xbox Series X|S
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt RTX 4060 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! EVGA XC3 ULTRA RTX 3070Ti 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Dual RTX 3070 Ti 8GB OC videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus Master RTX 3070 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
- Xiaomi 15T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Logitech MX Master 3S for MAC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange Újszerű állapot 100% akku (2 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest