Hirdetés
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Óriásteleppel futottak be a OnePlus ászai
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Egyetlen komoly problémája van az összehasonlításodnak... Mégpedig hogy CF-et hasonlítassz egy egykártyás rendszerhez.
Nekem egy kártyával semmilyen driveres gondom nem volt, pedig pirosat használok évek óta.
Ami pedig a hangot illeti, egykártyás rendszerben bőven vannak olyan 7970/280X/290/290X kártyák, amik csendben működnek. Nekem a 280X Vapor-X minimálisan alulfeszelve 1Ghz-en pl. néma, de gyárilag se mondanám hangosnak.Természetesen megértem, hogy kicsit mérges vagy az AMD-re, hogy 200 000 forintnyi VGA vásárlása után amit kapsz az sz@r, de sajnos ez tudvalevő, hogy a CF sajnos kompromisszumokkal jár. Lehet, NV-nél hibátlan az SLI, nem tudom, nincs vele tapasztalatom.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- AKCIÓ! ZOTAC Trinity RTX 3070 Ti OC 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- XFX Speedster SWFT 319 RX6800 ingyen foxpost box
- BESZÁMÍTÁS! MSI GAMING X TRIO RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS Radeon RX 580 OC 8GB GDDR5 256bit (ROG-STRIX-RX580-O8G-GAMING) Videokártya
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest