- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egon
nagyúr
válasz
bozont
üzenetére
Jó az 30-40-nek is
??? Ezt az ujjadból szoptad, esetleg kristálygömb? Linkeltem a ph-s tesztet, ott 72W volt a különbség.
de a lényeg, ezeket a vgakat még lehet halkan hűteni léggel is, amire példa is van.
Ez házfüggő. Hangszigetelt házban, ha nem akarsz sokezres fordulatszámú ventiket, még egy 170W-os kártya hűtése sem egyszerű - tudom, mert nekem is olyanom van (meg is fogadtam, hogy 150-160W-os TDP felett nem veszek kártyát legközelebb - a proci is legyen 80W környékén).
Persze talán a legnagyobb szubjektívum, ami előfordul az informatika világában, az a zajszint megítélése (fiatal koromban nem zavart az 5K RPM-es GlobalWin hűtés sem...
), úgy hogy erről kár vitatkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Lenovo 14 Yoga Slim6 WUXGA OLED Ryzen5 7540U 4.9Ghz 16GB DDR5 512GB SSD Radeon 740M Win11 Garancia
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 640 G11 Core Ultra 5 125U 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), úgy hogy erről kár vitatkozni.