- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Garmin topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
-
Mobilarena
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
arabus
addikt
válasz
wwenigma #2737 üzenetére
Ok rendben van hiszek neked,normális a leg takarékosabb cucc.
És a legjobb mert olcsó is és ha kell szorzózár mentes is ha kell a leggyorsabb,legerősebb.
Ha ugy akarjuk nem kell brennolni sem viszont ha ugy kell a szöveg akkor természetesen brennolható egyszerűen ahhoz fogható nincs is más a világon.
Az ára pedig szuperolcsó viszont ha drága teljesen megér annyit mert olyan erős brennolva hogy akár kiugrik a lapból.
Ismerem az összes melette szóló érvet. -
arabus
addikt
Fentebb is pont ezt irtam hogy átlagos üzemidő 1% alatt megy maxon a proci.
Viszont az átlagot mögötte nagy elánnal szeretik lehagyni az urak mint itt a kolléga is a 3700x-el.Pont van itthon 3700x igy tudom.
Az meg nagyon nem mindegy hogy az átlag 8w mint nálad vagy épp 70-140w.
És persze az sem mindegy hogy épp mint nekem három gyerekkel három proci+három vidkari megy legalább reggel nyolc este 10 közt.hokuszpk:az a baj hogy azt nem érted hogy a te minusz 80w-od valójában +94W.
-
-
arabus
addikt
válasz
#11493888 #2708 üzenetére
Szerintem minden procit érdemes 80 alatt tartani.
3900x ment simán 105 fokon látszólag nem történt semmi.
Bár csalókák a mostani procik mert ugy vannak programozva hogy te magas órajelet látsz pl 5000-es ryzenek 5050-5150 is mutatnak de valójában effective clock 4500-on is elhasalnak,vagy még éppen elmennek annyin cserébe állandóan borzalmas fogyasztást produkálnak.
Persze a tesztek módszeresen ugy vannak elkészitve hogy takarékos kis fogyasztású hatást keltsenek. -
arabus
addikt
válasz
#11493888 #2701 üzenetére
Igaza van neki az 5800x-nek tényleg 70w előnye van minimum fogyasztásban.
Sajnos az a baj az amd cuccaival hogy ezek egyfolytában zabálják a 75-80w-okat mivel a napi használat kb 1% megy full terhelésen.
Max fogyasztásban pedig tényleg 20-40w-al kevesebbet tud fogyasztani a 8 magos ryzen 5800x a 10 magos 10900K-tól.
De hidd el minden igaz a takarékos amd cpu-ról csak egy kicsit kiforditották egy kicsit csaltak és hazudtak,maradtak azok olyanok mint eddig is voltak egy rakás szemét.
5800x
vs 10900k
-
arabus
addikt
-
arabus
addikt
Gondolom releváns 3000 olyan ügyfél véleménye aki mással rakat össze gépet,mindazonáltal teljesen igazad van tervbe vettem a 11.gent mert engem nem tudott igazán meggyőzni az amd procik platformszintű teljesitménye.Erős,sokmag meg cinebench meg minden de egy lomha instabil kiforratlan holmi.
-
arabus
addikt
Már csak a szemetet akciózzák!(az meg nem Intel)
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest