Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 18. helyet ért a Samsung Galaxy S26 Ultra kamerarendszere a DxOMarknál
- Picit késett, de befutott a Vivo V70 FE is
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- MWC 2026: Kipottyant egy kamera a RugOne hátlapjából
-
Mobilarena
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
DudeHUN
üzenetére
szerintem a 10900 at a 3950x el érdemes összemérni erőben és árban a vörös már drágább..
(én még mindig azt mondom az egy magos teljesítményt kell számításba venni hiszen ez a mérvadó kvóta (korlátozások nélkül szóval nem az hogy belőjük 3 ghz re azt megnéztük melyik mennyit tud, és ha alapjáraton nézzük a 3900x kb a 9700k val tud kb egy magon ugyan akkora teljesítményt hozni.(A magokat azért nem nézem mert ha itt egy példa pl 1 mag tud 500 at 6x500 az 3000 de ha a másik tud 505 őt 16 maggal 8080 És tulajdonképpen a magok miatt jelentkezik csak a nagy különbség nem pedig a valós tudás alapján hiszen az az 5 pontszám nem akkora nagy különbség.Amúgy itt van egy kép az én 8700km ról singlében mit tud
[kép]
Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Spotify
- Formula-1 humoros
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- PlayStation 5
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Fujitsu LifeBook 7U14A2 netbook / 12 hónap jótállás
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 512GB Lenovo gar: 2028.01.07!
- Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB/512GB használt, karcmentes 87% akku, 191 ciklus
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest