Hirdetés
- iPhone topik
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
törölt tag
Én csak azt tudom így 10700k után és a 10900k-val a deszkámba, hogy bizony az Intel meg alapon kicsit túl lövi ezeket a procikat lehet a verseny miatti ráhatással és barátságtalan hő, tdp és vcoreokkal fut alapon "AUTO"-n amit szerintem finomítani kell akár minuszolt 1-2 offsettel. Aki ezt meglépi hasonló teljesítmény értékeket talál picivel alatta az eredetinek, viszont rettentően sokkal alacsonyabb TDP, hő, és vcore feszültségekkel.
Én hosszabb távra szeretek tervezni ezért teszem azt amit, de ha Ryzen 5800x em volna is hasonlóan cselekednék az biztos. Nem szabad az autót sem úgy használni hogy a műszerek folyamatosan a piros mezőbe legyenek. Minden esetre az AMD-t meg dícséri hogy majdnem hozza azt az eredményt 8 magon mint az intelem 10-en amiket láttam kiposztolt cinebench eredményekben. (bár jó volna kisebb hőfokon.)
Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Tőzsde és gazdaság
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Nintendo Switch
- Hisense LCD és LED TV-k
- Most már tényleg itt az Ítéletnap, premier előzetesen a Terminator 2D: NO FATE
- iPhone topik
- Hardcore café
- Házimozi belépő szinten
- Lightyear - befektetési app
- További aktív témák...
- Honor Magic 7Lite / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad Slim 3 - i7-13620H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest