Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
-
Mobilarena
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
MK VII
veterán
válasz
norbert1998
üzenetére
Hát a fostalicska eredményemre..

Nekem is megvan még a két előző gépem.. Egyik E7600-as procival faternál másikba meg most szereztem bátyámnak E8300-at, hogy a gyerekek tudjanak netes játékokkal játszani. Meg van még 3db egymagos pentium csodám, de már csak port fognak.

Ha valaki akkor én pont, hogy értékelem a régi gépeket..
(#341) miklosss2012
Bizony jó proci.. Az én nem nagyra törő igényeimet tökéletesen kielégíti..
4,7-et is viszi szépen, de azt csak télen..
Jobb hűtőt meg azért a 100-200mhz-ért tök feleslegesnek tartok rá venni.. Akkora mhz-en már annyi feszt kér, hogy úgysem használnám napi szinten olyan beállításokon szóval tök felesleges is..(#343) norbert1998
Ne alázz meg kérlek..

Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Sony Playstation 4 Slim 500GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- Dell XPS 13 9380 FHD, 16GB RAM, 256-512GB SSD, szép állapot, számla, garancia . Utolsó db.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest