- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kisebb akkuval és lassabb töltéssel jön Európába a Realme 16 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
-
Mobilarena
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
MK VII
veterán
válasz
norbert1998
üzenetére
Hát a fostalicska eredményemre..

Nekem is megvan még a két előző gépem.. Egyik E7600-as procival faternál másikba meg most szereztem bátyámnak E8300-at, hogy a gyerekek tudjanak netes játékokkal játszani. Meg van még 3db egymagos pentium csodám, de már csak port fognak.

Ha valaki akkor én pont, hogy értékelem a régi gépeket..
(#341) miklosss2012
Bizony jó proci.. Az én nem nagyra törő igényeimet tökéletesen kielégíti..
4,7-et is viszi szépen, de azt csak télen..
Jobb hűtőt meg azért a 100-200mhz-ért tök feleslegesnek tartok rá venni.. Akkora mhz-en már annyi feszt kér, hogy úgysem használnám napi szinten olyan beállításokon szóval tök felesleges is..(#343) norbert1998
Ne alázz meg kérlek..

Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 I9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 Super 16GB Lian LI LANCOOL 207 750W
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-12. gen gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest