Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mobil flották
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Limitálható, de nem kikapcsolható a YouTube Shorts mobilon
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
MiklosSaS
nagyúr
Azert nyitottam meg mert az FX-ben mar lassan orokzold tema a kihajcsa/nemhajcsa ..itt meg lehet tesztelni.
Es igen, @rambustibi-nel olyan a CPU limit mint Kina lakossaga a Vatikaneval szemben, de ezt itt ki lehet targyalni.
Es mielott valaki nekem ugrik, ismerem az FX-et, nem egy volt belole. Tudom mire lepes, anno meg az 1156-os foglalatu inteleknek es kesobb a sandy processzorokal szemben meg ugy ahogy alltak a sarat..de sajnos ivy/haswell-nel remenytelenul elvessztettek a harcot.Visszont azert az nem szeretnem ha ez egy AMD lehuzos topica valna.
Aktív témák
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy Tab S8 és Tab S8+ - méretvariációk egy témára
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mobil flották
- További aktív témák...
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
- Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB/512GB használt, karcmentes 87% akku, 191 ciklus
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest