Hirdetés
-
Mobilarena
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
rodman73
aktív tag
válasz
Petykemano
üzenetére
Köszi a kimerítő választ!
Hazudnék ha azt mondanám hogy minden szavát értem, de a lényeg azért átjött. Előző konfigom is 3 éves kb, szerintem ezzel is elleszek 3 évig simán. Ahogy nézem amúgy egyik procival sem tudok nagyon mellé lőni, szerencsére.
Aktív témák
- Apple MacBook
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Rogyásig pakolható a Cooler Master Cosmos szériás csúcsháza
- Filmvilág
- FIFA 23
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Asus Zenbook 13 laptop Oled kijelző!
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
- Új, Aktiválatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Hazudnék ha azt mondanám hogy minden szavát értem, de a lényeg azért átjött. Előző konfigom is 3 éves kb, szerintem ezzel is elleszek 3 évig simán. Ahogy nézem amúgy egyik procival sem tudok nagyon mellé lőni, szerencsére.