-
Mobilarena
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
Frozen
addikt
Mert nem is valószínű ,hogy annyi erőforrást nyomnak rá. Azért egy hatalmas cégről beszélünk ami évekig a top1 gyártó volt és hirtelen mindenki temeti őket. 10nm minek tolja ha már az amd 5 re tér át? A leg okosabb lépés ha az errődorrások nagy részét 5 vagy 7 nm re teszi át. Én a 7est is kihagytam volna és egyből 5 fejlesztenék. Egy teljes gyártó sort megsprol vele meg egy csomo fejlesztést. Szerintem amúgy javában megy a háttérben a 7nm fejlesztés ami egy egész szép órajelel fog megjelenni ami nagy eséllyel még az 5nm amd előtt is lesz.
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Borderlands 4
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Vadiúj számlás SSD-k
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M WIFI R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 XT 16GB Rampage SHIVA Chieftronic 750W
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest