Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Kiegészítőkkel készül karácsonyra a Xiaomi
- Google Pixel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
Véreshurka
senior tag
Sziasztok!
Abszolút nem vagyok képben ami a processzorokat illeti, így érdeklődnék. Mini PC vásárlásán töröm a fejem, és ahogy nézelődöm és olvasok fórumokat a legtöbben mostanában mindenki AMD Ryzennel szerelt gépeket keresne. Ha jól tudom AMD-s mini PC-k csak nemrég jelentek meg a piacon. Lehet emiatt keresi mindenki ezeket az Intel ellenében, vagy van esetleg más oka is a dolognak? Illetve ha már valamelyik gyártó kidobott Ryzen-es mini PC-t, akkor meg mindenki már a 4. gen-est várja. Itt értem, hogy az újabb generációk általában jobban teljesítenek, de valóban adnak több pluszt az új generációs Ryzenek?
Igazából általános felhasználás lenne (munka, böngészés, filmnézés, youtube, stb...), de nem lenne rossz ha esetleg 1-2 régebbi játék futna rajtuk.
Aktív témák
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Diablo IV
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Futás, futópályák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Wise (ex-TransferWise)
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Apple iPhone 15 Plus - Black - 256GB - Akku: 100% - Újszerű állapot!
- ÚJ HP Victus 15 - 15.6" FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 8645HS - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest