Keresés

Aktív témák

• Break

senior tag

válasz Twister #44 üzenetére

Ez nagyon LOL lesz....igen is meg nem is...tuningra semmi esterem sem ajánlom....

DE :DDD......nekem ez TTC-D5TB(CU) van a szegén kis bartonom fején.....
    ...2200Mhz-en :) ....(idle 29-31....fullon 50-52 fok).....

• Break

senior tag

válasz bbking #1 üzenetére

Back to root.......

Szerintem minden egyes ilyen tuningnak az alapja a tervezés.
    Sok emberke ott csúszik el, hogy egy gyengébb minőségű procihütővel áll neki először emelgetni sebességet.....csak 1x kell egy bizonyos hőmérsékletet elérnie a procinak...onnan már megvannak számolva a napjai......

A tesztek nálam 2 fázisban mennek le.......először a goldenmemory tesz fut 24 !!! órán keresztül...ha hibátlanul végigbírja...utánna jöhet az oprendszer......
    Ott is ki kell állnia egy 24 órás nyúzópróbát ....mondjuk 3dmark 2001-al.

Ha ez is ok , akkor biztos lehetek abban , hogy a gép eléggé stabil a számomra....
    ..........
    Mivel én rengeteg dvd-t tömörítek újra nem ritka az sem hogy 24-36 -órát megy a gép (10-20perces szünetekkel) 100%-os terhelés mellett....ilyen körülmények között minden proci előbb halálozik el mint amennyire tervezték...főleg úgy hogy meg is van ráncigálva (p4 2,4 @3Ghz, Amd barton 2500+@2200Hmz)...

Különben nem sajnálom a procit vagy bármilyen összetevőt a gépekben....KIVÉTEL a vinyók......az adatvesztés a halálom........ :O

• Break

senior tag

válasz Goose-T #16 üzenetére

A tapasztalat:

Nincs különbség AMD-Intel között melegedés, tuning, élettartamban.....

A tuningot a válogattott procik és a vak szerencse támogatja csak......

Az élettartam ....LOL .....3 év mólva mit kezdesz egy ilyen procival ? Még viccnek is rossz.....

Az én 2500 bartonom 1éve megy 2200Mhz-en.... hogy mi lesz vele 2 év múlva?
    Hogy menni fog az tuti.......tökéletessen........

Ha valaki 10 :DD évig akarja használni a prociját...az ne huzza fel... PONT

Aktív témák