- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dtomka
veterán
válasz
Atti777 #24447 üzenetére
1 óra játék után nem volt FPS zuhanás. Nem akarom elkiabálni, de úgy néz ki a minecoiner okozta a vga terhelését aminek hatására előjött a probléma.
Nagyon köszönöm, és ha volt is vírusom, ilyen hibával még nem találkoztam. Megjegyeztem!És, hogy on is legyek:
A 480 nál erősebb vga nem fog idén kijönni? 1070 teljesítményű AMD? -
-
Dtomka
veterán
válasz
Atti777 #24447 üzenetére
(#24448) letepem
Oksa, de azért gyalultam le minden monitorozó alkalmazást, mert azt hittem, hogy az kavar be. Amíg fent volt volt, olyan hogy a GPU órajel 1050 helyett 300 -ra váltott...akkor kezdtem a drivereket cserélgetni.
Most, hogy leszedtem, az msi after.. -t gondoltam megoldódig, de nem.Jah, és köszi nektek is!
-
-
do3om
addikt
válasz
Atti777 #17272 üzenetére
Majd tesztet csinálj 10 után mit tud a kari.
Meg akik teltroloztak amiért magas árat írtam rá, a fury-s topikban volt bőven a kis naivokból, tisztára hülyének nézték az embert.
Nem hiszem el hogy egy ennyire élőrre kiszámítható, nyilvánvaló dolgon mit baszakodtak amikor valaki meglebbentette a várható igazságot. Meg is érdemlik majd amit kapnak. Még a sebesség mérés hátra van, majd az is szép baleset lesz.
Lehet azt mondjátok majd most mit élvezem a beszólást de amikor kiosztanak mert a reális dolgokat említi valaki nem az AMD féle fellegekbe járó felhasználók hülyeségeit az kiba@ott idegesítővolt. -
-
do3om
addikt
válasz
Atti777 #17262 üzenetére
Senki nem monda hogy szar.
Azt mondtam drága lesz, nehezen elérhető. A sebessége meg nagyon kérdéses, ha 290x szint akkor olcsónak kel lenni, ha meg jobb akkor nem lehet konkurencia a 390x-nek házon belül.Hogy ne trolkodjak akkor írjam amit szeretnél hallani?
A legnagyobb hiba ami volt a sorozatnál úgy is pont az hogy mindenki egekig magasztalta, aki kételkedett az el lett hajtva Semmit nem tanulnak belölle egyesek ahogy látom. Pedig nem lett rossz az eddigiek sem csak addig lett már előre felmagasztalva hogy nagyobb volt a csalódás mint amit érdemelt, a konkurencia meg röhöghet rajta.
Az AMD nagyon szar helyzetben van a GPU piacon mégis a rajongok elöre isznak a medve bőrére, jönnek a hazugságokkal hogy ez meg az lesz. Pedig ebben helyzetben kussolni kéne és tettelek bizonyítani nem táblázatokkal, meg grafikonokkal, meg kamu kijelentésekkel. Csinálják meg hogy jó legyen aztán dörgölhetitek mások orra alá a TÉNYEKET, de nem a marketinganyagot.A Nanó elég érdekes termék, az hogy kicsi annyira sokakat nem érint, a fogyasztás az már inkább de nem azért mert sok lesz az áramszámla hanem az esetleges tuning lehetőség, és hűtés miatt. A kérdés hogy lesz bármi ezen a téren vagy csak ref hűtés, a tuning is kapcsolódik hozzá,mert ha lenne nem ref nyák akkor adnának neki jobb VRM-et meg esetleg egy +6-os tápot. Na de ez mennyit drágítana, mert így a végén az x is olcsóbb lenne. Persze egyenlőre csak az van hogy ref lesz de hátha.
Ez a találgatós rész volt. -
do3om
addikt
válasz
Atti777 #17253 üzenetére
Nagyon is érdekelnek a számítástechnikai eszközök, de nem fejlesztek állandóan, főleg hogy keveset is játszok. 10-15 éve jobban bejöttek a játékok, ma már elég ritka ami nagyon lekötne.
Sajnos én is többet vártam az új VGA-tól, persze közel sem annyira mint egyesek, akik már számomra nevetségesek voltak (azok is) olyan téveszméket vázoltak fel.Megint ami ezzel a nanoval megy megint az vicces, beír az ember valami reálisat ami valóban ésszerű lehet erre a sok eltévedt egyből troltoz, mondja a hazugságait (számomra a nyilvánvalóan nem igaz dolog az hazudozás, és nem tévedés), lehurrogják az embert egyből ez nagyon jellemző lett az AMD védnököknél
.
Papíron már minden fan megvette a nanot 290x alatti áron 390x sebességgel, egyszerűen nevetséges, és ha beírja az ember hogy nem valószínű hogy így lesz akkor úgy felháborodnak hogy hihetetlen.Most vagy sok a fiatal aki nem tapasztalta hogy mennek a dolgok, vagy ennyire túlbecsülik az ígéreteket, amikre legalább lenne alap a közelmúltból de még az sincs.
A durva hogy minél közelebb kerülünk a vga-hoz annál nagyobb fals infók jönnek. Aztán majd megint kuss lesz amikor kijön, a sok kamuvevő meg írja majd hogy jaj hát nem erre számított, előtte meg aki reálisan próbálta megítélni mi lesz azt lehordta mindennek.Lehet még máshogy majd ez az egész, lehet majd hogy én tévedek, ami bizony nem lenne baj. Mert az csak jó lenne mindenkinek.
-
do3om
addikt
válasz
Atti777 #17251 üzenetére
Még nincs hivatalos ára csak kamu ár hogy az NV nehogy hirtelen megvágja a 980 árát. De benyögni egy ilyen magas kamu árat is biztosan vevőcsalogató dolog
Az más kérdés hogy amire valóban szélesebb körben elérhető (gondolom ez is több mint 1 hónap) úgy reagál a konkurencia ahogy kedve tartja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest