- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Netfone
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
JONAS77
aktív tag
válasz
clyvejhamma #413 üzenetére
Miért ajánlatos az Adobe, mi a gond kifejtenéd egz kicsit, erről nem tudok semmit én sem!
-
Falcon Heavy
csendes újonc
válasz
clyvejhamma #428 üzenetére
-
rambustibi
őstag
válasz
clyvejhamma #421 üzenetére
Csökkent a 2990WX ára is: [link]
-
zsid
senior tag
válasz
clyvejhamma #415 üzenetére
Mégis csak van árerő, itt ez a legolcsóbb, amit most hirtelen találtam (~130 000Ft) [link] , ezt kora este még nem dobta ki a gugli. Visszavontam a sírást
-
zsid
senior tag
válasz
clyvejhamma #413 üzenetére
Nekünk csak sima eső jutott,az áreső még nem ért ide
-
válasz
clyvejhamma #245 üzenetére
Az az igazság, hogy hipertérugrásra van szükségem, ehhez sovány a 6 mag. Úgy néz ki, masszívan vizezett 7940X lesz a sztori vége, azt ~4.3GHz-ig lehet húzni delid nélkül, azaz multiban meglesz a 8700k teljesítményének duplája, mostani 4770k-m háromszorosa.
Pontosan az OC-t hiányolom én is az AMD procikból, 4.1GHz-en komplett végük, delid+LN2-vel is. Intelből még a 7960x szörnyet is 5GHz-re lehet húzni delid+vízzel.
-
válasz
clyvejhamma #243 üzenetére
Köszi
Akkor ezen nem fogok túl sokat rugózni
-
Walter_White
senior tag
válasz
clyvejhamma #234 üzenetére
Igazán nincsmit. Intel 7900X között és 1950X között vaciláltam én is sokáig, aztán végül az 1950X fele hajlottam, nekem nem tetszik az Intelnél az a pasztázás amit használnak a kupak és a mag között.. annyi pénzért amit elkérnek, csinálják meg tisztességesen, lehet másnak nem döntő, de nekem fontos az, hogy ha már kiadok ennyit, akkor ne sajnálják sehonnan az anyagot,hiába öntöm pl nyakon vizzel, ha a hőátadás kupak alatt silány, akkor felesleges volt a vízre is áldozni annyit..
Persze Deliddel már más a helyzet, de én nem szivesen Delidelek egy 300eFt-os procit.... -
Walter_White
senior tag
válasz
clyvejhamma #232 üzenetére
Szia! Én teljesen meg vagyok a rendszerrel elégedve, sokat kellett rá várnom míg megépült, de pöccre indult minden.
Windows is, programok is amiket használok (Adobe család összes tagja - Maya), Bios is bár ez laponként eltérő, Giga Biosában 1 hiányosságot és bugot vélek felfedezni, ami egyenlőre nem tetszik, hogy a legkisebb manuálisan beállítható és fixálható CPU fesz az 1.29V - de pl megnéztem mindent Auton hagytam és a Turbot kikapcsoltam (alapon) 1.04V-ot ad 3.4Ghz-en a lap a procinak, se több se kevesebb. Tehát valószinüleg idővel javítják ezt a fesz skálázhatóságot, de ez lehet más lapoknál nem így van. Memórián csodálkoztam, mert a lehető legrosszabb kitem volt CMK16GX4M2B3000C15 ver5.30 SK Hinyx IC-s (Dual kit) ami köztudott nagyon nem szereti a Ryzen, és sokat filóztam a ram kérdésen, de mondom, ilyen ram árak mellett, tiszta ideg voltam, és eldöntöttem, hogy lesz ami lesz alapon veszek mellé a már meglévő kit mellé még 1 ugyan ilyen Dual kitet. Betettem mind a 4 modult, Quad Channel, hozza a sebességet, XMP Profil aktiválva 2933 c15-ben 1.35V - na mondom megnézem meddig megy el, 3333 már nem ment, 3200-ami bőven elég a Ryzeneknek simán megy még feszt sem kellett emelnem. Proci tuning ezzel ugy voltam hogy - 4.1 a Ryzenek határa ez is rettentő kevés akinek megy, de nem igen éri meg, mert a 4Ghz-n is pl az enyém több mint 1.4V-ot kér, melegszik is rendesen. 3.9Ghz stabil 1.35V-al - ez nem tul sok, hűthető (bár én vizzel hűtöm, kicsit tulméretezve). Ahol 3.9Ghz nem elég oda a 4 sem, lesz elég, 4.1 meg azért nem mert az már hatalmas feszt kér és nem érné meg. Megemlítem a játékot is, nem voltak problémák a futással. -
SECTORnooB
addikt
válasz
clyvejhamma #221 üzenetére
Értem , bár így is nagyon szépek ezek az eredmènyek
Szép ez a sandys eredmény is jól látszik azért a fejlődése az iparnak. -
tipuka
addikt
válasz
clyvejhamma #173 üzenetére
jaja, most pcx-nél proci akció van,
1900X 162,373 Ft
1950X 301,565 Ft
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged