- iPhone topik
- DIGI Mobil
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin topik
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
-
Mobilarena
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
vitaro
senior tag
válasz Maelephant #7317 üzenetére
Az a BL3 leggyökérebb húzása volt, az írók anyukái azóta is csuklanak.The Arcana is the means by which all is revealed.
-
-
vitaro
senior tag
Borderlands 2-3. A harmadik rész elég optimalizálatlan jelenleg, ezért is próbáltam ki a 2-vel, az elég régi már, hét éves. Afterburnert használtam, a terhelésre nem emlékszem, de a hőfok max 60 °C volt mindkét játék esetében. A hűtes 50%-on pörgött.
The Arcana is the means by which all is revealed.
-
vitaro
senior tag
válasz hokuszpk #7279 üzenetére
A hosszú bootidő másodlagos jelen esetben, ez az a probléma ami az őrületbe kerget.
-
vitaro
senior tag
válasz fudi2002 #7235 üzenetére
Lehet elkiabáltam. Reggel bekapcsoltam a gépet, kimentem kávéért, mikor visszaértem sötét képernyő fogadott. Már játszani se kellett hozzá. Meló után tesztelem még, de lehet az lesz a vége, hogy visszaküldöm az egész ketyerét. Mióta megvan csak hullik a hajam.
-
vitaro
senior tag
válasz fudi2002 #7215 üzenetére
Kiszedtem a régi gépből az 550-es FSP tápot, lekopogom, de eddig jó. Remélem így is marad.
Előtte próbaképp visszaraktam a vga-t, röhej, hogy az 5 éves Intel negyedannyi idő alatt bootol be. A Ryzen mi a bánatot csinál indításkor, vakarózik?
-
vitaro
senior tag
válasz Create. #7186 üzenetére
Esemény 41, Kernel-Power
A rendszer úgy indult újra, hogy előtte nem állt le megfelelően. Ez a hiba azért fordulhatott elő, mert a rendszer nem válaszolt, összeomlott vagy váratlanul megszűnt az energiaellátása.De ezek között nem szerepel a tegnapi eset, akkor nem újraindítottam, hanem kikapcsoltam a gépet.
@fudi2002: ez az
-
vitaro
senior tag
Sziasztok!
Van egy bosszantó problémám, remélem megfelelő topicba írok, első nekifutásra ezt találtam a leglogikusabbnak. Egy hete csatlakoztam a Ryzen birtokosok táborába, lecseréltem a régi i5-ös procimat egy 3700X-re. A régi gépből csak a videókártya került át, egy GTX970. Minden szép és jó, egész addig, míg el nem indítok egy játékot. 15-20 percig simán fut, aztán egyszer csak a monitor elveszti a jelet, hangok alapján meg még a játék is elhal, az utolsó pár másodpercnyi hang ismétlődik folyamatosan. Újraindításon kívül nem tudok mit tenni.
Neten találtam ehhez hasonló eseteket, négy éve voltak ilyen problémák pont a 970-es nvidiákkal, de az enyémnek semmi baja nem volt az előző rendszerben. Persze 100%-ig nem lehet kizárni, de furcsa lenne az időzítés.
Minden driver a legfrissebb, értelemszerűen a Windows is egy hetes csak, frissítettem BIOS-t is (Tomahawk Max - v30-as volt rajta alapból, most a v341 béta).
Mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 7 9800X3D processzorok 3 év garancia 27% áfa KÉSZLETRŐL!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 9700 8mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest