Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• penene

őstag

válasz RECSKA #24991 üzenetére

Azt értem, de egyrészt kiiktattuk a teszt erejéig a GPU limitet (1200as low beállítással), másrészt közel ugyanolyan "régi" karikkal (1080 Ti, 2070) teszteltünk egymás mellett (ugyanazzal a régebbi driverrel is próbáltam).
    Amikor felraktuk a felbontást, hogy GPU limit legyen, tisztán kijött a 2 kari közötti különbség, nem volt anomália.

Tehát nem egy vélt elvárt eredményhez képest találtam lassúnak a dolgot, hanem Albigator "ugyanolyan" konfigjához képest van néhol 33%os különbség GPU limit nélkül. Nehezen veszem be ezt, egyébként azt a részét érteném, ha amúgy eseget visszafele az fps az új széria kiadás előtti hónapokban (ahogy az történt is, de az a Cod updatek miatt :D). De az nekem más tészta.
    Persze valszeg ha semmi sem segít, akkor elintézem annyival, hogy "bugos xar", viszont ez olyan szinten ki fogja vágni tuti a biztosítékot ekkora gép beruházás után, hogy lehet nem maradok meg a mostani konfig mellett. És az biztos, hogy nem videókarit fogok venni legközelebb, ahol 120 fps lenne amúgy is. :D

Új hozzászólás Aktív témák