- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- LG V40 ThinQ - olajozott gépezet
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- Extra erő egy gombnyomásra - Engwe EP-2 Boost
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janraki
csendes tag
Megérkezett a proci (Ryzen5 1600AF), be is szereltem, de kérdésem lenne a hőmérsékletekkel kapcsolatban:
Aida64-el figyelem a hőmérsékletet, ahol 2 érték szerepel:
CPU: 31 °C
CPU dióda: 81 °CElőző procimnál az utóbbi érték(dióda) egyáltalán nem volt ennyi, nem sok ez egy picit alapjáraton?
Cooler Master Hyper TX3-al hűtöm MX4 pasztát használtam. -
F*********************ck!
Köszi, meg Gyuri27-nek is, ez lesz a megoldás. Ráadásul a RAM-okra sem fog rálógni.
(#31861) kisza25: igen - ha battlefieldeznék, akkor így lenne, de szinte kizárólag single. Oda meg mehet mellé 2x erősebb vid.
(#31863) Gyuri27: látom az akasztót, de az önmagában semmit sem jelent. Ha nem jók a távolságok, akkor akaszthatok én bármit, nem fog rendesen hűteni.
-
hegegabi80
addikt
OKs ez biztató, úgy is csak alap dolgokra kell, meg néha játék.
Nekem van egy Alpenföhn Black Ridge hűtő az fog mindenképpen rákerülni.
Most már csak egy félelmem van, nincs igp/apu a cpu-ban. Ha vga-t cserélek vagy néha rám jön és nem játszok, eladom a vga-t majd pár hónap múlva megint bekattanok és veszek vga-t.
Na ezt már nem fogom tudni megcsinálni.
Egyébként ebbe a B450 chip a 4. gen ryzen-t fogja tudni fogadni majd szerintetek?
Az 1600 és 2600 között mi a különbség? Ha jól látom egy kicsit magasabb órajelre képes, ezen kívül van még valami? -
kisza25
félisten
Nekem egy Gigabyte B450M S2H ami 19eFt + 15eFt volt a proci.
Ami furcsaság, hogy nem konkrét feszt tudsz megadni neki, hanem az alap feszhez képest tudsz megadni plusz, vagy minuszt, így elsőre meg kellett néznem, hogy mennyi az annyi, de legalább így az órajelet vissza veszi idle
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RAM topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- MÁV topic
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPhone topik
- Trollok komolyan
- Tesla topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest