-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
phoenix64
őstag
válasz
Paxker315 #31648 üzenetére
+1 Jókis ram, nálam ment 3466Mhz-en amíg nem cseréltem az R9-emet RX 580-ra... Nem tudom mi köze a ramhoz, de azóta ahogy belövöm a DRAM calculátoros időzítéseket és mentem instant leáll a gép, majd reseteli a biost.
Eddig ezzel a beállítással ment:
Azóta csak automatán van 3200-on. A fesz se lehet probléma, mert XMP-be ha beállítom fix 1.45V-ra ugyanúgy be bootol meg megy, valami az időzítésekkel nem tetszik neki sztem. -
Gyuri27
félisten
válasz
Paxker315 #31615 üzenetére
Azok se rosszak. Csak hát a ventik nem fényesek.
Ezt meg ha beállitod akkor netezés, film közben 40-45.on tartja a procit és 200-t forog csak a venti.
Nekem 33 van az félpassziv. Igy nekem 200-t se forog net, film alatt.Privibe jöhet hunnan lehet ezeket a kicci occó hűtőket beszerezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Filmvilág
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest