- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tomi_Sci
őstag
válasz
Sz4bolcs #25916 üzenetére
Szia!
Én 1700X @ 3.8 + 1050 Ti OC- vel CS:GO-zok, és mikrolagokat nem tapasztaltam. Viszont nagyon durván beesik az fps néhány szituációban, már-már megközeliti a 144-et néha. Szóval ha a minimum fps-t nézzük (márpedig azt kéne), akkor az utolsó kérdésedre a válasz igen.
Ryzen sosem az egyszálas teljesitményéről volt hires
-
--Disztroj--
senior tag
válasz
Sz4bolcs #24969 üzenetére
Munkához nagyon hasznos. 3D, vágás, renderelés, animáció etc.
Az olyan elvetemültek mint én pl 4-5x renderel egy nap és jó látni, ahogy minden mag dolgozik
Hálás vagyok az AMD-nek, hogy betolta a sokmagot a megfizethető kategóriába és felébresztette vele az Intelt is.Más:
Megérkezett az Asus TUF.
Ha az Asus Ai Suite nem ajánlott, van olyan univerzális progi, amivel monitorozni lehet a gépet, ventit állítani? módokat belőni? Ryzen Master ez utóbbira talán megoldás, de a ventiket jó lenne finomhangolni winből. -
vaakuum
addikt
válasz
Sz4bolcs #24969 üzenetére
Nem mindenki mára vesz gépet, vannak szerintem sokan, akik a következő 3-4-5 évre...
Oda pedig lehet most még sok, de jövő ilyenkor már egyre többen használják, két év múlva már szinte alap lesz, aztán 4 év múlva meg elavult, lehet egyben cserélni. Mert a lépcsőben cserélgetés opciója sem mindig működik, ha közben memória-foglalat váltás is bejön, meg a procifoglalat váltás is ott van, mint zavaró tényező.
Ha meg úgyis egyben kell venni alaplapot-memóriát-procit, akkor már gyakorlatilag 4 évre simán lehet tervezni. -
hokuszpk
nagyúr
válasz
Sz4bolcs #24348 üzenetére
az a1 b1 megfelelo feltetelek eseten birja a 3200-at. a visszaverodes es a megfelelo lezaras miatt kell eloszor az a2-b2 slotot feltolteni.
4 modul a memoriavezerlore is nagyobb terhelest ró, szoval annak kell birnia, a hivatalos tablazatban nemveletlenul van megadva 4 modul eseten kisebb tamogatott freki.viszont volt mar, akinek ment 3200 -at a 4 modul.
-
SECTORnooB
addikt
válasz
Sz4bolcs #24349 üzenetére
Mindenki pénzből él és mindenkinek drága az ideje, ha megy 4x4 nativ frekin happy van, ha nem akkor kifizettél egy kitért X összeget de úgy megy mintha 5 ezret spóroltál volna, utánna ha úgyse megy akkor visszaküldöd lazába kiesnek azok a napok és még az idődet is bele kell feccölnöd. Kérdem én, megéri?
Ebben az évben azt lehet hallani, tovább drágulnak a memóriák, tehát később még elszomorítóbb árakon juthatsz hozzá majd. -
-
Knobber
aktív tag
válasz
Sz4bolcs #23293 üzenetére
Én ha éjszakára kikapcsolom a gépet, akkor utána reggel stabilabban indul, mint ha folyamatosan megy. Fagyás után is mondjuk 10 perc kikapcsolás, teljes áramtalanítás és az segít néha.
Illetve visszaraktam teljesítménycentrikusról - kiegyensúlyozott energiasémára, ez is mint ha valamit számítana. Így most még OC-zni is tudok 3.8-ra felrántottam a procit és ma még nem fagytam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- World of Tanks - MMO
- Anime filmek és sorozatok
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Netfone
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- TV antenna és jelerősítés
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest