-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
Jinxb1rd #13335 üzenetére
Hátha valakit érdekel, módosítás történt:
Kiderült, hogy a 3.9 nem stabil. Nagyon ritkán, de hibázik. 3.85-ön is hibázott (bár ennél már levettem a feszültséget is 1.3-ra 1.35-ről, lehet nem volt elég neki).
Viszont levettem 3800 Mhz-re 1.3 Volt feszültség mellett és így már stabil és nincsenek számítási hibák se. Emellett továbbá végre képes voltam a memóriát felvenni 2666-ra (2800-nál nem volt stabil).
Szóval ez a szitu, így már jó, azért még egy alaplapi biosfrissítést várok, hátha lehet tovább maxolni
.
-
Leon77
őstag
válasz
Jinxb1rd #13335 üzenetére
Azzal a rammal én sokat "szívtam" sehogyan sem volt stabil, végül eladtam és vettem G. Skillt. Ez 3066-ig stabil felette nem (3200-as).
Nekem olyan jelenségek voltak, hogy nem volt kép random induláskor, néha érthetetlen win kék halál. Mem test akármeddig mehetett semmi gond nem volt, viszon aida stressz teszt alatt, ha csak a ram opciót jelöltem be elszállt 10 percen belül (általában 1 percen belül) kritikus hardver hibával. Én az alaplap gyártójával is leveleztem ennek kapcsán, (de mivel aida teszt memória hibára utalt) és fogalmuk sem volt mi legyen én eladtam és vettem másik ramot. (a vevő nem panaszkodott, amúgy egy hónapos ram volt)
És ezzel semmi, de semmi gond.Minden pöpec, kivéve, hogy még nem megy stabilan 3200-on, de talán majd egy újabb biosszal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Filmvilág
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- További aktív témák...
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest