- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
mandalore009
csendes tag
-
trialboj
őstag
Hát pedig én román emagnál nézem, és itt bizony az 1600x a legdrágább a 2600x elég sokkal olcsóbb, és a 3600x a közepén van.
Annyira nem lényeg, csak érdekel, mennyire jó kis proci ez az 1600x. A lényeg a melegedés, most 10 perc render után 72 fok volt a max, de ezt már nagyon soknak érzem. Továbbra sem találok hivatalos adatot a max hőfokról, az tudom hogy az intel jobban bírja ott 90 fok felett kell izgulni. Természetesen nincs húzva, semmit nem babráltam, stock proci.
-
Dragon3000
nagyúr
Szerintem jó, hogy mindkét oldal leírta a dolgokat, mert ha csak az van itt, hogy az i3 olcsóbb és erősebb, aztán valaki betéved megveszi és csalódik, mert más a felhasználási területe, ahol a több mag sokkal többet ér és még olcsóbban is tudta volna megvenni nem kicsit szar érzés.
-
Szerintem nem történt semmi eget rengető, csak próbálják a saját igazukat megmagyarázni a fórumtársak. Miért ne lehetne ezt egy fórumon, ahol épp érintett is ráadásul a topik elnevezése alapján az egyik processzor.
Természetesen megrögzött konfliktuskerülőknek nem ajánlott! -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vicces képek
- Elemlámpa, zseblámpa
- Elektromos autók - motorok
- 24 Hours of Le Mans
- The First Berserker: Khazan
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Minecraft
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 és 22" Eizo FlexScan EV2216W monitorok szépek, talp nélkül
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest