-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
hokuszpk
nagyúr
válasz
Csorbi #24389 üzenetére
a kepeimhez meg a videoimhoz. es azert raid, mint mindenkinel.
egyreszt igy nagyobb az egyben elerheto terulet, masreszt ha beszarik egy diszk, ne ugorjon mar az osszes anyag, kib* hosszu ido eloszedni, osszemasolni ujra a mentesekbol. meg mondjuk a heten is joljott, hogy volt hova kidumpolnom egy pici ( 50GB meretu ) mysql adatbazist. -
Molyzsa
aktív tag
válasz
Csorbi #23624 üzenetére
Alaplapos topikban kaptam megoldást. Mégpedig:
1.in bios go to advanced
2.then "AMP Configuration" set - "erp ready" to enable S4+S5
3.then also in advanced go to "onboard devices configuration" set - " RGB led lighting" to enabled
4.in the option under that you get "in sleep Hibernate and soft states" set to OffÍgy már ha kikapcsolom a gépet az usb portokról leveszi az 5 volt feszültséget.
-
Televan74
nagyúr
válasz
Csorbi #20679 üzenetére
SEP - javasolt kisker ár. Ettől el lehet térni mind két irányba.
Áprilisban jön az új(javított) gen,személyes véleményen Ryzen2 kellett volna alapból érkeznie,kiszórják a készleteket.Most vagy nem adom el az 1600 -at, vagy ráfizetek nem keveset a Ryzen 2600 -as modellre.
-
-
-
BullKoxa
őstag
válasz
Csorbi #20019 üzenetére
Szia! Elsőnek a Biosban állítsd be az AMD Cooln Quiet-t . És az energia sémánál a processzor minimális teljesítményét. 10-20 %-ra. Én sokáig az AMD Ryzen energia sémát használtam,de itt volt valami grafikon hogy BF1 ben kicsit több az fps teljesítménycentrikuson.
Itt tudod leszedni a laphoz a Chipse drivert. , majd nyisd lefele a részeket. képet nézed , én elsőre elcsesztem mikor csináltam. Nálam ezt csak a legújabb biosal csinálja , hogy vissza veszi a feszültséget is.(mert csak az órajelet vette vissza eddig )
-
Csorbi
addikt
válasz
Csorbi #19961 üzenetére
No, egyelőre 3900 MHz-re lőttem be a CPU-t, a bus speed az folyamatosan ugrál 99.01 és 99.58 Mhz között, viszont a szorzó az fixen 39 marad. Itt nincs valami olyan, mint az Intelnél a SpeedStep, hogy visszaveszi a szorzót drasztikusan (mondjuk 3.6 GHz-ről 1.4-re) ha nincs terhelés?
-
hokuszpk
nagyúr
válasz
Csorbi #19951 üzenetére
kb. pont ugyanez van nekem is
kezdesnek a kettes profilt es 2800 -as bealltiast ajanlok. -- mondjuk nekem itt vege is. --
az idoziteseket 18-18-18-36 -ra, es igy probald megkeresni azt a feszt, amin stabil.
aida stresszteszt dobja el a leghamarabb magat, amikor nemjo, ha az 3-4 percig stabil, akkor mar nem is fogja, lephetsz tovabb. -
hokuszpk
nagyúr
válasz
Csorbi #19948 üzenetére
nezd meg taiphon burnerrel, milyen chipes az a corsair, -- engem epp most oltottak le, hogy a legtobb samsungos, pedig nem.-- ha hynixes, akkor szenvedni fogsz.
sokat. -
Ragnar_
addikt
válasz
Csorbi #19948 üzenetére
Szerintem Ramoknál a legegyszerűbb, ha a gyári OC-t választod kezdésnek, az beállítja a feszt, az órajeleket és az időzítéseket is az adott kithez. Azon ugye jó esetben megy hiba nélkül, az után érdemes az időzítéseket, és az órajeleket próbálgatni. Ha a gyári OC-n nem megy akkor alacsonyabbra kell venni vagy az órajelet, vagy a frekvenciát, amíg stabil nem lesz. Elvileg 2666MHz-on minimum mennie kellene egy 3000MHz -es kitnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magisk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vízpart, vakáció és hardverek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xbox tulajok OFF topicja
- Hálózati / IP kamera
- Milyen videókártyát?
- Nintendo Switch
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest