- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iGO Primo
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
komi77
senior tag
válasz
Sgt. Chris #9317 üzenetére
Szia! Tök ugyanez a konfigom (lap+proci+memók). Én - mivel nem vagyok tuning fan - D.O.C.P.-n hagytam a rendszert, ami alapból 3,4-re húzza a procit és a D.O.C.P. beállításoknál a memókat 2933-ra állítottam. Előtte 3200-n mentek a memók de az új bios-nál a 2933 a stabil - 3066-ot még nem próbáltam. Viszont a fenti beállításokat javaslom mert nagyon észrevehető a különbség. Megtáltosodik a gép kb. olyan mintha bekapcsolnád a nitrót.
-
HavocS
senior tag
válasz
Sgt. Chris #9317 üzenetére
Neked is tudom javasolni, keresd meg a BIOS-ban a CLDO_VDDP beállítást, állítsd be manuálisan 965-re, save and exit, majd állítsd le a gépet, és következő bekapcsolásnál próbáld meg vagy az XMP profilt, vagy kézzel valami barátságosat, emellé 1.38V-ot adj kézzel a RAM-nak. SoC feszültséget meg állítsd első körben Auto-ra. 1.0.0.6-os BIOS-od van, szóval lennie kell benne ilyen beállításnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hardcore café
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kés topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Elfelejtettem a film címét
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged