- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Honor Magic V2 - origami
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dragon3000
nagyúr
-
Gyuri27
félisten
Ryzenmasterbe és adrenalinba is van auto tuning. Csak mondom. De picit hütsd jobban akkor magasabb órajelre boostol a proci.
A ram: kevés csak a frekit állitani oszt várni, hogy menjen. Ha nem akarsz ebbe se bele menni akkor ramnak 1,37 és pl cl 16 helyett 18-at állitani és úgy rá próbálni. -
hokuszpk
nagyúr
multirol nemnyilatkoznek, single kevésnek tünik, hirtelen elinditottam a teams - skype - tokomtudja kommunikaciora haszalt Asrock B450m-pro4 + R7 1700 kombomon, amiben fixalva van 3.5 -re a proci, na az pont 351 pontot hoz, pedig se nem Zen+ senemmegy az elmeleti 4Ghz ( 2600 = 3.8 ? ) kozelebe.
mindjart leshootolom a screent. -
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Per pillanat nem tudok olyan alkalmazást mondani, amivel kifutottam volna 16GB ramból. Mikor androidot fordítottam telóra, az járt 12GB körül, meg az FPGA-ra design fordítása ilyen. Meg még az elején a Galactic Civilizations 3 evett meg 12GB ram felett nagy térképnél, de azóta azt is optimalizálták.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DOOM - The Dark Ages
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fogyjunk le!
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Eladó arany színű Apple iphone 7 128GB / 12 hó jótállással
- iPhone 16 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3096, 97% Akkumulátor
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest