- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- One mobilszolgáltatások
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
need
addikt
válasz
Trailblazer #19739 üzenetére
Közbe leesett a tantusz ez a fórum volt anno amit böszen olvasgattam automatice ide írtam köszi.
-
need
addikt
Sziasztok...
Szívességet kértek tőlem én meg tőletek szeretnénk kérni..
Ryzen 5 3600x kellene valami jó kis deszka kedves cimbimnek nincs tuning igénye..
viszont szeretne 64GB rammot én ebben a saját lovamat dicsértem B-die G.SKILL FlareX
de ha van B-die más jelölt is szívesen veszem. -
need
addikt
válasz
Create. #12982 üzenetére
ott a pont..
mert hogy úgy kezdődik hogy mekkora házba akarod..?!? érdemes ott [érdeklődni]
igazság szerint ez inkább Pribi szólna Bocs Create.
nem linkelem már át..
-
need
addikt
válasz
blackmacs #12964 üzenetére
Csak jó szándékból szólok Scythe Mugen5 REV.B ne ajánlgassátok senkinek mivel nem forgalmazzák már itthon..nekem is ezt ajánlották a másik topikban egyértelmű és jó választás csak kapni nem lehet..
ha csak elvétve valaki ki nem rakja az apróra..!
Most rá kerestem újra Alzába van de majd 20k -
need
addikt
Sziasztok..
Baromi érdekes ez a ram dolog én jó ideig elszórakoztam vele mire a végére értem..
ASUS PRIME X470-PRO deszkám van + AMD RYZEN 5 2600x elsőnek mert kicsit benéztem vettem hozzá
Kingston DDR4 3200 16GB HyperX Predator CL16 KIT (2x8GB, x8, 1R) HX432C16PB3K2/16 ez elketyegett 2923 Mhz na most ez a B-Die meg D-die dolog ezért gondoltam egyet és csak bele vágtam egy
G.SKILL FlareX 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C14D-16GFX ha ez nem megy 3200 Mhz akkor
semmi.
Hát persze hogy nem ment annyi amin kellene sőt folyamatos kék halál és jött egy 3 órás mem tesz és kiderült hogy hibás a ram baszki ilyen nincs..!De ezen felül még volt egy rossz driver ill a Zotac kártyámnak nem megfelelő volt a táp ellátása.Tehát volt három hiba és mire kiderítettem lett 37 őszhajszálam.
Vissza vittem kaptam csere [rammot] ez is 2923 mhz ketyegett.Szerdán végre valahára vissza kaptam a FlareX-et beraktam a 2-4 slotba nem nyultam a bioshoz és minden gond nélkül hozta a 2923 Mhz-t. Ha már egyszer az van rá írva hogy 3200 Mhz gondoltam egyet és a profilban semmit nem változtattam csak felraktam 3200 mhz-re és elindult a winfos és azóta is úgy van minden gond nélkül és fagyás nélkül.
Igaz én ezt az állapotot január végén szerettem volna de csak most jutottam el de oda jutottam
Új hozzászólás Aktív témák
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- LEGO klub
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Motoros topic
- BestBuy ruhás topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- PS Plus előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest