Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
killbull
aktív tag
válasz
blackmacs #2858 üzenetére
Főleg hogy kilistáztam a mosfeteket amik a két alaplapon vannak és : Operating Junction and Storage
Temperature TJ,T STG −55 to +150 °C.Meg kilistáztam a mosfetek paramétereit és ami a Gigabyteon van egy érték egy ellenállás nagyobb ami szerintem picit ellenállóbb az MSI ével szemben.
Gigabyte: NTMFS4C10N [link]
MSI: NTMFS4C029N [link]Alul a NTMFS4C10N nél a Drain−to−Source On Resistance a Gigabyte é nagyobb Ohm érték. ennyi a különbség kb semmi! Gigabyteon több Kondenzátor van +1 mint az MSI nél. Elvileg több kondenzátor stabilabb és gyorsabban adja le a töltést!
Vezérlők MSI : RT8894A
Gigabyte : ISL95712Gigabyteon találtam hőmérsékleteket csak ami pont nekem kell :
Maximum Junction Temperature . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .+150°C
Maximum Storage Temperature Range . . . . . . . . . . . . . .-65°C to +150°C122 fokon szabályzott le 150 a max szóval jól fogok aludni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest