- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- iPhone topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
FatCutter
tag
1., Dobj rá kb. 10-15%-ot a tuningolt 2400G-re!
2., A 3200/CL16-os Ballistix Sport KIT-edoptimális kompromisszum ár/teljesítményben. Efölötti órajel pedig IMC függő (nomeg a BIOS is bele bír játszani, néha igen rondán.)
IGP tuning: Én nem bántom, mert nem játszom.
Az idézetben az van, hogy a Vega8-ra jobban hat a tuning, mint a Vega11-re. Miért? Memó ságszélességi korlát miatt, mert a Vega11 már ott van a küszöbön.
De szart sem ér a Vega8 tuning, ha a prociból éppen hiányzik 4 szál - ami meg megvan a 3400G-ben-.
De itt a topikban tuningoltak már Vega11-et, lehet, hogy valakinek a 3400G-vel is van tapasztalata.
A csávókám ezt írja: " For the next tests I will switch to a beefier mainboard and see what happens." - A következő tesztekre izmosabb lapra váltok és meglátjuk mi történik.
Hát a szilárdtest fizika határait ő sem fogja áttörni.----------
(#6240) Scarletiel
"És ezt az is meg tudja biztonságosan csinálni, aki nem csinált ilyet életében? Nem vagyok analfabéta, csak nem szeretném tönkretenni a nagy feszültséggel esetlegesen a procit."
Segítséggel igen a topikokból. Zen és Zen+ esetében nagyon érdemes 1,45V alatt maradni, Zen2 esetében még lejjebb lehet menni a fesszel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest