- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Omli85
őstag
válasz
fbeni91 #37153 üzenetére
Hát elsődlegesen azt kéne kideríteni, hogy a VGA elindul e vagy sem. Ha a gép amúgy hibanélkül megy de valamiért nincs kifelé jel akkor ahogy vg is írja lehet, hogy csak kommunikáció nem volt a vga és a monitor között. Lehet itt azért pár tényező, ha jobb nincs mindenen végig kell menni.
-
vg
addikt
válasz
fbeni91 #37153 üzenetére
Nem írtad, hogy milyen vezetéken használod a monitort. Ha hdmi-n, akkor lehet csak handshake elmarad valamiért. Nekem is csinálja a ps4 gépem hdmi alatt, kb 50 bekapcsolásnál egyszer tv-n nincs kép, csak a tv ki be kapcsolása segít(ps4-et nem kell ilyenkor újra indítani). PC-n nem használom primary-ban hdmi-t, dvi-n még nem volt ilyen hiba velem soha.
-
Omli85
őstag
válasz
fbeni91 #37146 üzenetére
Első körben ha van rá lehetőség én kipróbálnám egy másik táppal a rendszert pár napig. Ennek függvényében leszűkíthető hogy vga vagy táp okozza. Előttem már írták hasonló szokott jelentkezni vga ram döglődés esetén is de szívtam én már hasonlót tápegység gyengülése okán is így nem vetném el azt sem mint hiba forrás. Esetleg ha van az alaplaphoz frissebb bios lehet megér egy próbát a frissítés is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Medence topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Windows 11
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest