-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nazgul96
csendes tag
válasz
Mike8212 #42715 üzenetére
Köszi Mike8212!
Rájöttem a hibára, kevés volt a ram és mivel virtuálist letiltottam így nem tudott pluszba szerezni magának a rendszer, csak azért furcsa mert ram használat 60% a többi gyorsítótárazott, de ha nincs meg akkor leáll a program, persze hibaüzenet, log, az sehol... -
Nazgul96
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy használt R9 290-et (Gigabyte Windforce-t) Nehezen ment fel az illesztő szoftvere, végül sikerült, de nem tudok biost írni. Olyan problémám van, hogy Ac origins meg egyszer Total War Warhammer allatt szépen fut a menüben, de ahogy beléptem a játéktérre semilyen hibajelentés nélkül lekapcsolt a játék, volt mikor jól futott, Rome total war II mindig jól futott, mi lehet a hiba, találkoztatok már ilyennel? Teljesítménye tökéletes a jártyának én undervoltra gyanakszom, bár az annyira minimális hogy nem kéne hibát okoznia, de sajna nem találtam olyan bioszt mivel írni tudnám. Még illesztőszoftver lehet hibás. Minden segítség jól jön.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Windows 10
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One mobilszolgáltatások
- LEGO klub
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged