- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
válasz
zolee06 #22654 üzenetére
Középen az a nagy négyzet a GPU körülötte azok a fekete lapocskák a memóriák, a VRM1 és 2 már tudod. A legjobban a GPU és a VRM1 melegszik, a VRM1 a GPU feszültség szabályozója a VRM2 pedig a memóriáé. Az Asus kártyán a memóriákon nincs semmilyen hűtés vagyis nem ér hozzá semmi, egyedül a kártya ventijének szellője érheti de ahogy már írták előttem ez nem feltétlenül baj. Annyi pénzt szerintem megér főleg 2év garival.
-
lowzor
veterán
válasz
zolee06 #22650 üzenetére
Én elégedett vagyok a sima Asus 290-el.
Nagyon halk, 79 fok felett még nem láttam a GPU-t.
A VRM hőmérséklete tényleg kicsit magasabb, mint a többié, de még simán belefér. Plusz minőségi kondik vannak rajta, amik tartósan jóval nagyobb hőmérsékletet elviselnek, az élettartamuk megtartásával, mint amik a többi 290-en vannak.
A VRAM hűtés hiányának sem találkoztam eddig hátulütőjével, soha egyetlen képhiba nem volt nálam.
Ráadásul ahogy néztem a gyártó weblapján, ezek az Elpida RAM chip-ek, amik rajta vannak 95 fokos üzemi hőmérsékletet is elviselnek, szemben a Hynix-ek 85 fokával. Kevésbé is melegszenek, mint a Hynix.
Mindemellett 3 év garit kapsz rá és igényes anyagokból épül fel.
Mondjuk egy Tri-X-nek jobb a hűtése, viszont annál is vannak hátulütők (rezonáló műanyag burkolat, 2 év gari).
Gigát tuti nem vennék helyette.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged