Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Magisk
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
westlake
üzenetére
Ár/érték/tudás alapján ma a legjobb választás a piacon,elhiheted nem kevés tesztet néztem meg az utóbbi időben. Vennék én 690 SLI-t is,de az már az a költséghatár amit épp ésszel én sem lépek át.
290X-el kapcsolatban én megvárom a decembert (visszamondtam az előrendelést),az lehet még nagy nap az AMD életében a Mantle segítségével. Ha azzal illetve a már emlegetett CFX bridge nélküli gyorsulással igazán felülkerekedik a vetélytársain,és lesz rajta elfogadható hűtés,akkor abból érdemes lesz összedobni egy CF-t.Addigra már kialakulnak az árak remélhetőleg lesz hozzá driver is. Akkor kell majd teszteket nézni.
Addig csak reménykedni lehet,hogy jó ára lesz a megjelenéskor és AMD mellékel hozzá egy fülvédőt is.

Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Autós kamera eladó
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- Panasonic HC-V770 FUL HD kamera
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 2in1 WUXGA Touch i5-1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE 4G LTE W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő