- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Bekékült a Pixel 10a
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Johnny_vT
senior tag
...szóval ma elkezdtem összevágni az újrapasztázásról készült felvételeket és mivel nyilvánvaló okokból nem volt ingame videóm a kifagyás pillanatáról, gondoltam felveszek utólag pár másodpercet.
Na ez addig ment, hogy 15 perc Euro Truck Simulator és 20 perc Mordhau sem volt elég neki, hogy újra kifagyjon. Időközben frissítettem a videó drivereket és a vírusírtót is lehet, hogy szoftveres oka (is?) volt eredetileg a black screen-nek?
Holnap mindenképp folytatom a jatekteszteket. A hőmérséklet egyébként remek, szóval a pasztának már legalább volt értelme. Újrakenés előtt Mordhau-ban 85 foknál megelégeltem és kézzel 100%-ra állítottam a fan speed-et, de az se volt elég neki és tovább kúszott. Most pedig 50% fan mellett throttling nélkül (1040 MHz) atomstabil 74°C-ot rajzolt az Afterburner grafikonja
(Véletlenül még a pálya is azonos volt a két esetben, sőt, most ment vele együtt a ReLive felvétel!)
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új, bontatlan/ 3 év garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- ASUS DUAL GeForce RTX 5060 Ti O16G
- GIGABYTE GeForce RTX 3080 Ti EAGLE 12GB - Garancia - Wellness done
- SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Gaming OC Vapor-X 20G - Konzolvilág garancia 2027.05.07.
- Gigabyte AORUS GeForce RTX 5080 MASTER ICE 16GB GDDR7
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- iPhone 15 Pro 128GB Silver Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3595
- Acer Nitro 5 AN515 I7 9 gen 32 gb 1650
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

(Véletlenül még a pálya is azonos volt a két esetben, sőt, most ment vele együtt a ReLive felvétel!)