Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- 
			  Mobilarena AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

HSM félisten Engem meg egyáltalán nem izgat még a 8GB ram, 480-ból is 4GB-ost vennék, ha nagyon váltani akarnék.  
 Drága is, meg nem is játszom olyasmivel, amihez kéne több.Én a zajt letudtam, hogy belőttem a kártyát 950/1250Mhz-re, meg írtam hozzá egy alulfeszelt BIOS-t. Így már halk és csendes a hangszigetelt házikómban.  BF4 tesztpálya, maxgraf, Mantle, FHD, 2X-es MSAA: [link] BF4 tesztpálya, maxgraf, Mantle, FHD, 2X-es MSAA: [link]
 Mondjuk van, hogy keményebb pályákon felmegy 75 fokra, és 2050rpm-re, szűk 70 fok VRM-ekkel, de megfelel így. 
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

BF4 tesztpálya, maxgraf, Mantle, FHD, 2X-es MSAA:
 BF4 tesztpálya, maxgraf, Mantle, FHD, 2X-es MSAA: