- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal1ty1984
őstag
válasz
ricshard444 #2039 üzenetére
nekem 1 évig volt huzva 7-es iossal és semmi gond nemvolt vele.mai napig teszi a dolgát vizzel hütve az uj tulajnál.
-
SzlobiG
félisten
válasz
ricshard444 #2039 üzenetére
Mítosz.
-
westlake
félisten
válasz
ricshard444 #1770 üzenetére
Megfelelő beálításokkal az is jelzi, csak nézni kell.
Egyébként egy programra sosem szaba "építeni". Én is három alkalmazást használok. -
ffodi
veterán
válasz
ricshard444 #1747 üzenetére
Hamarosan lesz, ha minden igaz.
-
törölt tag
válasz
ricshard444 #1270 üzenetére
Elnézést.
-
válasz
ricshard444 #1188 üzenetére
Tudom, uberben én is 70% maxra állítottam, amíg nem jön a víz, addig kibírom az orkánt.
(#1190) Malibutomi:
Ha vízzel vinni fogja az 1200-at akkor nagyon boldog leszek.
-
válasz
ricshard444 #1172 üzenetére
A lég kifejezést sehol sem láttam, csak a hűtést.
Players111:
Nem is mondtam, hogy occó.
-
törölt tag
válasz
ricshard444 #1170 üzenetére
Nem hinném. Szerintem a nem ref karik jó esetben is +15K a ref változathoz képest.
Pug +30-35k -
válasz
ricshard444 #1168 üzenetére
Hang/hűtésben valóban a legjobb
Nem, arra ott az FC blokk.
-
törölt tag
válasz
ricshard444 #1168 üzenetére
Ezzel csak arra céloztam, hogy érdemesebb ref karit venni és rárakni egy ilyen hűtést. Bár ezzel is meleg terhelés alatt.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
ricshard444 #1158 üzenetére
Ennyi minden kell bencselni neked meg? Adnék egy 290X-et de messzevagyol
-
KillerKollar
őstag
válasz
ricshard444 #1039 üzenetére
"A rendszer úgy indult újra, hogy előtte nem állt le megfelelően. Ez a hiba azért fordulhatott elő, mert a rendszer nem válaszolt, összeomlott vagy váratlanul megszűnt az energiaellátása."
- EventDataBugcheckCode 0
BugcheckParameter1 0x0
BugcheckParameter2 0x0
BugcheckParameter3 0x0
BugcheckParameter4 0x0
SleepInProgress false
PowerButtonTimestamp 0 -
KillerKollar
őstag
válasz
ricshard444 #1033 üzenetére
Nem emlékszem már mi volt az,pánikomba gyorsan reseteltem,de nem merem mégegyszer elindítani a metro-t ezek után...látszik hogy Nvidiás játék
-
KillerKollar
őstag
válasz
ricshard444 #1028 üzenetére
Egy újraindítás is megoldotta...már ami a Crossfire-t illeti,felismerte a kártyákat megint.De a kékhalál továbbra is aggaszt :/
-
KillerKollar
őstag
válasz
ricshard444 #1017 üzenetére
Több külföldi fórumon is utánakérdeztem a dolognak,itt például az AMD hivatalos fórumán,megosztóak voltak a vélemények,de a nagy része azt mondta hogy ha nem tuningolok bírnia kell,de határeset,ha kicsit húzom a kártyákat,vagy esetleg bekerül valami még a gépbe ami többet fogyaszt mint az előző hardverelem már lehet hogy kevés lesz a táp.Idézek:" I would not recommend running two 290X off that power supply, I would not do it myself, and just because a PSU has protection against catastrophic failure, it does not have protection against voltage droop below 11.8v, or insufficient amperage, both of which can lead to BSODs as well as potential data loss and disk corruption. " Úgy tűnik igaza lett :/
players111:Hát nem tudom,Heaven,Crysis 3 alatt ment,amennyit próbáltam,de metro alatt nagyon hamar megnyalta a fagyit,1 loop-ot futtattam,kb olyan 2 perc után már fagyott is. -
válasz
ricshard444 #1001 üzenetére
Legalább a másik monitoron mehet más gpu igényes dolog.
-
KillerKollar
őstag
válasz
ricshard444 #996 üzenetére
Rendben van,arról is lesz,szerintem még a mai nap folyamán
-
BlessedElroy
senior tag
válasz
ricshard444 #980 üzenetére
140 fontos alaplapot küldtem vissza, mert kitörtem pár lábat a proci foglalatából.
(ne is kérdezd, hogy sikerült) Felhívtam őket ártatlanul, hogy van-e szervíz vagy vmi. Esetleg olcsón megcsinálnák. Azt mondja a csóka: küld vissza, kapsz másikat. Mondom mi van? Visszaküldtem, a kézhezvétel másnapján itt volt a bontatlan, új alaplap. De szólt a faszi, hogy a másodikat már nem tudja kicserélni, ha tönkreteszem.Én se rendelnék más országból, de Angliában élőknek sztem ez a legjobb üzlet, az overclockers-el már volt kisebb problémám. Lényegében csak ültek a pénzemen 4 hétig, amikor visszaküldtem vmit.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
ricshard444 #877 üzenetére
Elsöre nekem is
-
lotTóni
tag
válasz
ricshard444 #866 üzenetére
Gyermekként űrhajósnak készültem, reprodukáltam az Apollo 13 Saturn V rakétájának a hangját.Eltelt 30 év azóta és láss csodát,már nem kell hangoskodnom.......Hova tart a tudomány...
Ami azóta nem változott,hogy ugyanolyan gyermeki várakozással tölt el - immáron - egy non-ref megérkezése.Vagy marad a pancsolás a vízzel.....
-
válasz
ricshard444 #687 üzenetére
Ha kijönnek a custom hűtésű kártyák lejjebb mehet a ref hűtéses ára ?
Más:
[link] -
KillerKollar
őstag
válasz
ricshard444 #669 üzenetére
Na ja kinek merre van a gép,mekkora a háza,milyen vastagok a falak,stb,stb...nyilván vannak esetek ahol zavaró lehet a dolog,de akkor is csak játékoknál/videókártyát komolyabban terhelő alkalmazásoknál hiszen "idle" állapotban nem hangosan ezek a kártyák sem ref hűtéssel.
-
válasz
ricshard444 #536 üzenetére
Itt vagyok már egy ideje és azért elmondhatjuk,hogy sok mindent láthattunk felhasználóktól ezen a fórumon. Azt gondolom ezzel az árazással nem sok tag fog majd "büszkélkedni" a 290X vga-val.
Vevőréteg van persze,de azt is tudjuk,hogy nem Mo.-t célozzák meg ezekkel a vga-kal.
#537 westlake : Büszkék lehetnek rá akik bevezették,egyedülálló.
Azért lássuk be nem sokan vannak akik 20 millás hangfalat tartanak otthon,még ezen a fórumon sem. -
Malibutomi
nagyúr
válasz
ricshard444 #412 üzenetére
Én spec pont így vagyok vele. Nem akarok több gpu-t. Vagy ez lesz vagy vagy 780/780ti. De nem kapkodok, megvárom a custom hütést úgyis.
-
törölt tag
válasz
ricshard444 #412 üzenetére
Igaz. De jelenleg a 780 160k-tól van. A 290x 210k körül kezd?
-
törölt tag
válasz
ricshard444 #366 üzenetére
Néz mivel a furmark (hivatalos teszt volt) igy nem nehéz kikövetkeztetni, hogy quiet módban a max ventifordulat 50%. Gondolom amikor a kari 94°c körül ment max ventifordulatot használta a kari quiet módban. Szerintem így ez a kari használhatatlan (quiet módban) vagy 1óraj áték után visszavesz az órajelből. Megoldás a full cover blokk
(+111EUR)
-
törölt tag
válasz
ricshard444 #364 üzenetére
Abu ezt írta hozzáteszem sajnos.
Gondoltam hátha talált valaki egy apró morzsát ezzel kapcsolatban.
-
válasz
ricshard444 #354 üzenetére
Najó a 130K az egy lefelé kerekített becslés volt. Viszont 140K szvsz. nem fog többe kerülni. Viszont a teljesítménye nem lesz olyan erős amit páran várnak.
-
KAMELOT
titán
válasz
ricshard444 #324 üzenetére
Meglátjuk majd hó végén mik is a valós eredmények. Csak nehogy tényleg meleg legyen.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
ricshard444 #324 üzenetére
főleg 50%-ra fixált ventivel ugye.....
-
törölt tag
válasz
ricshard444 #293 üzenetére
-
törölt tag
válasz
ricshard444 #291 üzenetére
Hol vetted a 290X karit?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Synology NAS
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Egyedül?!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest